Vettem egy régi benzines autót és lámpáknál elindulásnál folyton lefulladok. Tippek?
Tényleg csak gyakorlás kérdése.
Az 1-es írta a fordulatszámos dolgot. Szerintem pont arra nem kell annyira figyelni, hogy mekkora fordulatig nyomd a gázt indulásnál (kivéve emelkedős elindulás). Kezdjük ott, hogy nem írtad mennyire régi benzines autót vettél. Vannak még forgalomban olyan régi benzines autók amikben nincs fordulatszámmérő :D Nekem is van ilyenem. De nekem nem is kell. Ha újabb autót vezettem sem érdekelt a fordulatszámmérő soha. Mindig éreztem mikor kell váltani és egyáltalán nem volt magasabb a fogyasztásom vele, mint másnak.
Rutin kérdése az egész. Általánosságban azt mondanám, hogy ahogy engeded a kuplungot, úgy nyomd a gázt is lassan. Bár ezt elmagyarázni nehéz, mert tényleg gyakorlás kérdése az egész. Ha már érzésből jön az egész, erre tényleg nem egyszerű válaszolni, mert annyira rutinból tolja az ember. Egyszerre engeded fel a kuplungot és nyomod a gázt.
3-as vagyok.
Én ezt már megszoktam. Szerintem van aki arra élvezkedik, hogy lepontozza az embereket. Pedig az emberben csak a segítő szándék van. Mindhármunk írásában az volt, ebben biztos vagyok. :) Nem tudom ki pontozott le, de bízom benne a kérdezőnek sikerült hasznos választ adnunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!