Milyen családi autót tudtok ajánlani egy kifejezetten hosszú lábú apának és családjának?
Figyelt kérdés
190 cm vagyok, de ülve átlagosnak tűnök, tehát a lábam aránytalanul hosszú. 2 gyerekem van, egy 5 éves és egy 2 éves. Eddig bírtuk az Opel Astra J kombit. Amelyik gyerek mögöttem van, az vagy szenved, hogy nem fér el, vagy nekem van nyakamban a lábam és nem tudok rendesen vezetni.
Szeretnék olyan használtautót venni 3 millióból, ami ezt a problémát megoldja, köszönöm a tippeket. Nincsenek extra igényeim, ne legyen lomha a kocsi és legyen biztonságos.
2020. jan. 12. 21:07
1/8 anonim válasza:
Nekünk Mondeo kombi van, 192cm-el vezetem, a mögöttem ülőnek is van még így lábtere bőven.
2/8 anonim válasza:
Próbáljatok ki egy Priust, állítólag bőséges lábtér van benne, elől s hátul. :)
4/8 anonim válasza:
El kell menni egy autókereskedésbe, és kipróbálni néhány szóba jöhető autóban a helyet, ami neked is tetszik.
Pl kívülről nézve egy Ford Galaxy szép nagy autó, de azt csak te tudod letesztelni, benne üllve milyen, és egyáltalán tetszik-e
Ugyanez igaz a többi, szóba jöhető autóra.
5/8 oecsi válasza:
182cm vagyok. Ford mondeo 2009-es modelem van. Bőven elférek és még mögöttem is bőven elférnek, de az előd model is tágas.
6/8 anonim válasza:
Tényleg ki kell próbálni több autót. Valószínűleg szinte fetrengve vezetsz, ha még egy gyerekülésben ülő sem fér el mögötted. Szerintem így bőven egy kategóriával feljebb kell nézegetned (SuperB, Insignia, stb.)
7/8 anonim válasza:
Az egyterűbe biztos elférsz és az a legjobb családi autónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!