Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kerül csillagászati...

Miért kerül csillagászati árba egy MZ ETZ 250 alapméretes utángyártott (! ) henger?

Figyelt kérdés
65 eFt vagy sokkal drágább
2020. jan. 12. 14:38
 1/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%
Mert vissza akarják kapni re a gyártásba fordított pénzt, időt és minden köztes ember is keres rajta... Ha drága akkor vegyél egy használt hengert... aztán fúrás és új dugattyú
2020. jan. 12. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tömegáru nincs gyártásban Etz nincs konkurencia .
2020. jan. 12. 15:31
 3/6 Vortrex ***** válasza:
100%
Ha még mindig azon rugózol, hogy sok-e a 0.15-ad illesztési hézag, én esküszöm kiröhöglek.
2020. jan. 12. 16:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló. Igen az sok nagyon sok. 0.05 századnak kellene lennie. Elvittem egy műhelybe ahol megmérték a hengert és dugót. Hogy a szaki szavával éljek irgalmatlan nagy az illesztés nem összetartozóak az alkatrészek. Dugattyút felmelegített ék és hőtágulás után is megmérték (aminek a tényleges mérete 68.95) pontosan nullára azaz 69mm-re tágul.

Ja és attól a kérdésemtől függetlenül tettem fel a kérdést mert még mindig vadászok normál alapméretest, ha nem marad más akkor még lesz fúrva.

Helló

2020. jan. 12. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A típus magyarázza az árat.

Nem egy "polcról levehető" fajta.

2020. jan. 12. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Alap henger 59.900.-, dugattyúszettel együtt 64.000.-.

Nem néztem meg mindenhol, csak egy perces gyorskeresés

(Futár motorosbolt). Hol is vetted?

2020. jan. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!