Szerintetek együtt tiltják be a belső égésű motorokat vagy a dízelel kezdik?
Szerintem ugyanaz lesz mint Nyugaton, először a dízeleket és régi benzineseket tiltják ki a városokból.
Hogy aztán mi lesz, nem tudni.
A 2000res években tanultam, akkor az volt a trend, hogy a 2020as évekre sem lesz már olaj, és nagy lesz a baj, 1500 ft lesz a benzin, stb.
Errefel jelenleg ott tartunk, hogy 5 éve nem is láttam olyan tanulmányt vagy cikket, ami ezt egyáltalán megemlítette volna. Dögivel van olaj, többszáz évre akár. Egyébként is, ha olajat akarunk spórolni, akkor pont a dízelt kéne erőltetni, aminek NEM MELLESLEG még mindig sokkal jobb a CO2 kibocsájtása.
Belső égésű motorok: valószínüleg sosem lesz betiltva teljesen. Max a városokból lesz kitiltva. Ahogy a két ütemű motorokat sem tiltották be sosem, annak ellenére, hogy évekig ez volt a terv. Hamarabb kikoptak maguktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!