Első autónak mit ajánlanátok? Én ezeket találtam
1.Trabant 601
2.Trabant 1.1
3.Opel corsa a
4.Volkswagen Golf I.
5.Mercedes W124
6.Volkswagen Golf II
7.Mercedes Benz 190
8.Audi 100
Tudom hogy benne van a trabant nem véletlenül van benne de ahogy latjatok az ilyen 25-30 eves (minimum ennyi idos) autok jönnek be az ár természetesen nem fix az autonként változó de a legjobbakra (márkára) olyan 600 ezer körül a max keret
Mire kell? Hétköznapi autónak vagy hobbi autónak?
A trabantok erősen hobbi autó kategóriák már...
Golf 1-et szintén ide sorolnám.
Ezek közül a 124-es és a 190-es mercik a legjobbak, teljesen jók még hétköznapi autónak, simán bírják a tempót.
Opel corsa a? hááát inkább csak városba
Audi 100-hoz sajnos nem volt még szerencsém de szép autó! Dízelben jó is lehet tuti.
Ezekből a legkevésbé rohadós az audi, a legjobban elrohadós meg a merci.
egyes-kettesgolf is porlad nagyon főleg az első váznyúlványok, de ha találsz olyat amelyik egyben van akkor megbízható tud lenni csak ne dízelt.
Oké mindennapi, de hol? csak város, országút, autópálya? mennyit mennél vele napi kb.? benzin vagy dízel?
Ford Sierra inkább hobbi autó.
190-es merci kegyetlen jó autó a korához képest... még nem hallottam olyat akinek volt és utálta.
Inkább olyat hallok, hogy "Jajjj ilyenem nekem is volt, de szerettem" stb stb...
600-ért már kaphatsz is akár egy jobb állapotú 2,5-es szívó dízelt.
Nekem dugóban vagy városban sem sikerült a 190-es 2,5 dízel mercimmel 6 liternél többet megetetnem...
Nyáron voltam egy nagyobb körön vele... 993km-re jött ki és pont 60 litert evett meg.
Abban aztán minden volt, autópályázás 110-el, sok-sok lakott terület.
Sok "ugorjunk át a szomszéd településre cigiért" járat :D
1 hetes kirándulás volt az ukrán határ szélén a senki földjén így ha valami kellett mindig autóval kellett átmenni a szomszéd településre vagy messzebb.
Szóval ennek fejében az a 6 literes fogyi nagyon jó szerintem egy 30 éves autótól.
Összehasonlításképpen ha faterom jóval fiatalabb 1,6-os benzinesével megyek vegyesben akkor 8,5 alá nem tudom vinni a fogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!