Nagy gazra durrog es langot ver ez baj?
Figyelt kérdés
2.0 hdi peugeot 406 hizott 169.8LE nagy gazra durrog es langot ver es kormol mi lehet az oka???2020. jan. 10. 17:43
1/7 anonim válasza:
Majd biztos lesz aki kitalálja mit akartál írni azzal a hizott 169.8Le.
Esetleg az ékezetet nem ismered, magyarba pedig kellene.
2/7 anonim válasza:
Most tényleg mi mondjuk meg hogy mi lehet a baja egy valaki által tuningolt autónak?
3/7 anonim válasza:
Szerintem hízót ad annak aki megmondja, hogy mi a baj.
4/7 Nyakasparasztgazda válasza:
A tunying az oka....
5/7 anonim válasza:
Az előtolószelep fennakadhatott, vissza kell nyomni kézzel!
6/7 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok a helyesírási hibák miatt felre nyomtam. De amugy hozott akart lenni.. Csak az utobbi napokba keztem el tapasztani hogy meleg motornal is erosen ra lepek a gazra es durrog meg langot ver.. Köszönöm a negativ pozitiv kommenteket
2020. jan. 11. 00:59
7/7 A kérdező kommentje:
Front cooler volt rajta de le lett véve. 55os nyitott rendszer chip is lett bele irva.
2020. jan. 11. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!