Mi fagy ra a szelvedore? Mit tehetnek ellene?
Figyelt kérdés
Reggel lefagy a szelvedom, lekaparom aztan menet kozben megint rafagy valami es folyamatosan spriccelnem kell az ablakra. Mit tehetnek ellene?2020. jan. 8. 09:10
11/13 anonim válasza:
Szeretem mikor egyből hülyéznek,de világán nincs 😁
12/13 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam a gyakorlatban is a tanacsokat.
Vettem jobb szelvedomosot de ugyanugy fagyott a szelvedo. A kezdjem futeni dolog mukodott de dizel autom van, lassabban melegszik nem tudom egybol a szelvedot melegiteni. A vegso eredmeny az, hogy az elso 7km-en mosom a szelvedorol a fagyast aztan mar melegszik annyit a motor, hogy kicsit tudjak melegiteni a szelvedot es az mar eleg is neki.
2020. jan. 12. 11:07
13/13 anonim válasza:
De a legelso fagyas is a fagyallod nem? Kapard le a jeget de ne hasznald a szelvedomosot. Ilyen hidegekben rafagy, hiaba van rairva h - 9000 fok, menetszel sem a baratod ienkor. Legjobb megoldas ha letakarod a szelvedot, sem kaparni sem szelvedomosot nem kell alkalmaznod egybol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!