Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2005ös évj téligumi 5-6mm...

2005ös évj téligumi 5-6mm mintával külsőre hibátlannak tűnő mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Vettem 1 autót és ilyenek vannak rajta Good Year márka,nincs rajta repedés meg ilyesmi,csak hát a kora... Lecserélnétek ,vagy ezt a szezont még kibírja(felénk sok a hegyvidéki,kanyargós út)
2020. jan. 3. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Kibírni valószínűleg kibírja. Hogy milyenek a tulajdonságai 15 évesen, az már más kérdés.
2020. jan. 3. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Csere! Jobb lenne nem megölni senkit
2020. jan. 3. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugye ez most nem komoly kérdés, csak unatkozol? 15 éves gumi?! :O

Csere mindenképp. Az egyik autómon most 7 éves Michelinek vannak. Profil még 5-6 mm környékén, de már idén gondolkoztam rajta, hogy kukázzam-e. Végül csak azért maradt még az idei szezonra, mert a másik autómon 2018-as Continental téli gumik vannak. Ha rosszak lennének az útviszonyok azzal járnék. De ezt is el fogom dobni tavasszal mindenképp.

2020. jan. 3. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

15 éves? annak már személyi igazolványa van!!

kemény mint a bakelit.

2020. jan. 3. 14:28
 5/7 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
11%
Jobb mintha nyárival mennél
2020. jan. 3. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemesebb lenne cserélni.....
2020. jan. 3. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! "(felénk sok a hegyvidéki,kanyargós út)" A szőlőhegyre még fel tudsz menni vele!
2020. jan. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!