Összkerék vagy hátsókerék meghajtású autó jobb, élvezetesebb?
Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 08:43
1/11 A kérdező kommentje:
Személyautókra gondoltam.
2020. jan. 3. 08:44
2/11 anonim válasza:
Attól függ mi a cél. Sokan a hátsóra esküsznek, az összkerekesnek csak télen látom az előnyét, de nem az élvezetben, hanem abban hogy elmegy ort is ahol a másikak már el sem indulnak.
4/11 D. Brasco válasza:
Meg mondjuk attol is függ,hogy milyen autorol van szó,mert mondjuk hiába kapar hátul a kispolszki sok elvezet nem lesz benne...mint ahogy egy összkerekes 1.2-es fiat pandaban sem
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van😀
Olyan 150-250 lovas autókra gondoltam☺️
2020. jan. 3. 09:52
6/11 anonim válasza:
Köridő szempontjából mindig jobb lesz az összkerekes, mert gyorsabban mehetsz be a kanyarba és hamarabb tudsz abból kigyorsítani, illetve a gyorsulás is jobb lesz, mert 4 kerék húz és nem 2. De ha valaki keresztben szeret menni, akkor értelemszerűen a hátsókerekes a jobb.
7/11 anonim válasza:
A 4kerekesek biztonságtechnikai szempont szerint is jobb, viszont annak nem nagyon van értelme, hogyne legyen sehogyan se kihasználva a 4*4 tulajdonságai, előnyei (gondolok itt terepjárásra, vagy legalább kisebb xar utak bejárására).
8/11 anonim válasza:
Volt több összkerekes autóm. Felesleges a plusz fogyasztás, a több meghibásodás lehetősége.
Jobban gyorsul, kanyarban stabilabb, ez igaz. De ki autózik a határokon?
Szvsz hátsókerekes élvezetesebb.
9/11 anonim válasza:
Ha béna vagy, mindkettővel nagyot fogsz esni, csak más helyzetben.
Amig le nem esik 3 csepp eső az RWD az élvezetesebb, kevesebb a hajtási veszteség satöbbi.
Ha tapadás is kell akkor AWD, de azzal ha megcsúszol akkor az ösztönök ellen kell dolgozni, különben mégnagyobbat fogsz perecelni.
10/11 anonim válasza:
Nekem van quattro és hátsókerekes BMW-m is, a 4x4-et jobban szeretem mint a BMW-t, leszámítva mikor ki tudok menni valami nagy hóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!