Opel vectra C autókról vélemények? Inkább benzines, de lehet dízel is.
A benzines, 1.0, 1.2-es motorjuk egy hulladék.
Ettől bármi csak jobb lehet.
Lehet olvasgatni kérdező, hajrá!
Szia! Nem tudom aktualis-e meg a kerdes, de tudok segiteni ismerem a markat B Vectram van, de mar valtani szeretnek egy erosebb autora es a C Vectra lett a kiszemelt.
1.8 benzin mozgatja a kasztnit eppen eleg a bodehoz, se tobb se kevesebb nem kell bele egy atlag embernek, 6.5-7l kozott eszik.
Dizelbol nem tudom ajanlani a regi kotla 2.0DTI-t nekem most a B Veciben az van, eros dinamikus, de a C Veci hatalmas kombijahoz mar keves, akkor inkabb 1.9CDTI 150loval, vagy 3.0CDTI V6, igaz ezek mar nyugosebb es kenyes motorok, de ha mindenbol jot adsz neki (uzemanyag, olaj stb…) meg odafigyelsz ra akkor bajod nem lesz, hatalmas nagyok belul is, 5 szemellyel vigan leugorhatsz akarhova, sima 4 ajtost nem tudom ajanlani, nagy a csomagter, de mivel szukre van szabva nem olyan jo a pakolhatosaga, a ferdehatu mar ennel 1 fokkal jobb, a kombi megjobb, viszont az hatalmas varosi parkolokat nem szeretned megelni vele. Dragabbak hozza az alkatreszek, hiszen a kozepkategoria also szintjerol feljebb leptek a kozepkat. felsobb retegeibe, azt gondolom havi 60-80 ezer eleg a tankra es az esetleges szervizre, varosi peldanyokat nem vennek, olajcsere sose volt bennuk es szet vannak hajtva hidegen melegen, inkabb videkrol nezegetnem oket, es a jo allapotu C Vectrak 1,4 millional kezdodnek ahol talalsz magadnak valot szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!