Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 300 lovas hibrid Toyotával...

Egy 300 lovas hibrid Toyotával azért már lehet menőzni nem?

Figyelt kérdés
Venni akarok egyet, de azért már csak legyen vagány is nem?

2020. jan. 2. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Aztán majd amikor 1500-ért tankolsz, akkor is legyél nagymenő
2020. jan. 3. 12:16
 12/21 A kérdező kommentje:

Igen, furcsa az ilyen. Múltkorában egy kis településen tankoltam a jelenlegi autóba (1 éves C-HR hibrid) és a kutas megkérdezte hogy 5000 ért mehet bele? Furcsa mert a hibrid C-HR azért nem egy Opel asztra, de gondolom a max 5000 hez volt szokva a srác.

Tele szoktam mindig. Aztán csak később gondolkoztam hogy biztos azért kérdezte mert a kis helyi sutyóknak max annyi van hétvégére a lepukkant Opelt megtankolni. Szánalmas 😀

2020. jan. 3. 12:36
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Nézd ez nem ilyen egyszerű,autóval komolyabban csajozni, földi halandóként nem fogsz tudni, maximum a szétpukkantott parti luvnyák (vagy nyilvános WC-k ki hogy hívja)ugranak még erre a dolgokra (nyilván ha beéred ezekkel akkor oké,de az ugrószifilisz már akkor ugrik ezekről ha rájuk nézel :D)Mondjuk ennek az is az oka hogy ezeket az autókat akárki megveheti,bármikor vehet fel hitelt lassan bárki.

Viszonylag jó aranyásókat, olyan 30-40 milliós autóval hozzátartozó 40-50 millás házzal lehet fogni.

2020. jan. 3. 12:41
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy nekem volt régebben f astra mindíg telecsaptam a tankját :-)
2020. jan. 3. 12:44
 15/21 A kérdező kommentje:

Jó, de gondolom annak 10 literes volt a tankja 😃

Ok ok, csak viccesek és köszi a választ!

Annyira azért nem csajokat fogni kellene mert van feleség meg 2 gyerek, csak azért menőnek is lenni kell mellette. Van ez a felfogás hogy a hibridek nagypapások meg nyugis közlekedés, alig bírnak menni. Jön ez az új RAV4 idén ami 300 lóerő és a Supra után a legjobban menő Toyota. Azért azzal lehetne csapatni pirosnál mikor a köcsög audis hulyegyerekek vigyorognak mellettem 😂

2020. jan. 3. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az sokkal menőbb ma már, ha nincs hangja a kocsinak lassú tempónál, ha meg nyomod neki, akkor üvölt, mint az állat. Én ezt szeretem a Rav4-ben, hogy egy gazdaságos városi terepjáró meg egy majdnem sportkocsi keveréke, ha akarod, akkor elmegy 5 literrel, ha gyorsan mész, akkor se fogyaszt többet 8-nál. Én mentem már 195-tel vele, annyira van lekorlátozva, úgyhogy végsebességben nem hiszem, hogy ki lehetne használni azt a +100 lóerőt, de minden gyorsítás egy élmény. De nem fognak utána fordulni az emberek, egy átlagos mai autó, egy oldtimer szerintem menőbb, az nem illik be a sorba.
2020. jan. 3. 20:16
 17/21 anonim válasza:
53%
Vegyél egy toyota supra-t és tuningolt fel! Na az durrogni fog meg lángokat köpni meg minden! Ha gondolod nézegess róla videókat.
2020. jan. 7. 21:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi, a hétvégén megnézek egyet szalonban.
2020. jan. 8. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Ennyire ne trollkodj hogy még ki is emeled a kérdést.
2020. jan. 8. 02:25
 20/21 anonim ***** válasza:
23%

Rövid a fütyid?

Told meg egy nyalással.

2020. jan. 8. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!