Egy 300 lovas hibrid Toyotával azért már lehet menőzni nem?
Igen, furcsa az ilyen. Múltkorában egy kis településen tankoltam a jelenlegi autóba (1 éves C-HR hibrid) és a kutas megkérdezte hogy 5000 ért mehet bele? Furcsa mert a hibrid C-HR azért nem egy Opel asztra, de gondolom a max 5000 hez volt szokva a srác.
Tele szoktam mindig. Aztán csak később gondolkoztam hogy biztos azért kérdezte mert a kis helyi sutyóknak max annyi van hétvégére a lepukkant Opelt megtankolni. Szánalmas 😀
Nézd ez nem ilyen egyszerű,autóval komolyabban csajozni, földi halandóként nem fogsz tudni, maximum a szétpukkantott parti luvnyák (vagy nyilvános WC-k ki hogy hívja)ugranak még erre a dolgokra (nyilván ha beéred ezekkel akkor oké,de az ugrószifilisz már akkor ugrik ezekről ha rájuk nézel :D)Mondjuk ennek az is az oka hogy ezeket az autókat akárki megveheti,bármikor vehet fel hitelt lassan bárki.
Viszonylag jó aranyásókat, olyan 30-40 milliós autóval hozzátartozó 40-50 millás házzal lehet fogni.
Jó, de gondolom annak 10 literes volt a tankja 😃
Ok ok, csak viccesek és köszi a választ!
Annyira azért nem csajokat fogni kellene mert van feleség meg 2 gyerek, csak azért menőnek is lenni kell mellette. Van ez a felfogás hogy a hibridek nagypapások meg nyugis közlekedés, alig bírnak menni. Jön ez az új RAV4 idén ami 300 lóerő és a Supra után a legjobban menő Toyota. Azért azzal lehetne csapatni pirosnál mikor a köcsög audis hulyegyerekek vigyorognak mellettem 😂
Rövid a fütyid?
Told meg egy nyalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!