Az önindítót hülyeség visszafelé forgatni ha meg szorult a bendix?
Figyelt kérdés
Ha megszorult az önindító, akkor ha bekötöm fordítva az indítómotort elengedné?
Úgy tudom ha felcserélem rajta a pólusokat a másik irányba fog forogni, de lehet rosszul tudom.
2020. jan. 2. 16:53
1/4 anonim válasza:
Már úgy érted hogy benn maradt a fogaskoszorúban?
Mert akkor inkább tedd sebességbe és mozgasd meg előre hátra egy picit az autót és kiadja, kiugrik belőle.
2/4 anonim válasza:
Most akkor az önindító szorult meg, vagy a bendix, vagy a fogaskerék maradt bent a fogaskoszorúban? Ez mindegyik más-más alkatrész, és másik hiba.
3/4 anonim válasza:
Cseréld fel a pólusokat, de UTÁNA biztos hogy az önindítóval lesz a baj. Mert te fogod előidézni.
Egyébként ha (tegyük fel hogy az szorul) egyik irányba nem forog, akkor miért forgna a másikba? És ha mégis forog visszafele, akkor hogyan tovább?
4/4 anonim válasza:
Bekötni belehet visszafele alapvetően a szénkefés motornak totál mindegy merre kell forogni, viszont ez rajtad nem fog segíteni. Egyébként én is a megtologatásos módszert javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!