Akkusarut (negatív) nem tudom rászorítani az aksira (B Corsa). Forog az anya, de nem megy beljebb. Mit tegyek?
1. Próbáljam meg csak a csavart kicserélni? Lehet ilyen speckó nagy szögletes fejű csavart kapni? Vagy egy sima 10-es hatlapfejű metrikus csavar is megteszi helyette?
2. Cseréljem ki az egész akkusarut? Ez házilag megoldható vagy szerelő kell hozzá? A fekete és jobb oldali barna kábeleket értem (külön sarukon vannak, csavarral rögzítve), de a bal oldali barna kàbelt hogyan tudom leszedni/áttenni az új akkusarura? Olyan mintha az a rész egyben lenne az akkusaruval. (Kép lent)
Pont ilyen méretűt tegyél bele helyette, lehet hatlap is, mert ha megnézed az anya az olyan.
Én úgy látom hogy az 8-as csavar.
Azért ha jót akarsz az autódnak kicseréled az egész kábelezést ott.
Webshopokban/bontókban találsz alkatrészt, régi Corsa-hoz meg szerintem van még szerelési útmutató is.
Bár, ahogy olvasom itt emberek motort cserélnek, aztán nincs szikra, meg összevissza bekötnek mindent...
inkább ne nyúlj hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!