Van egy simsonom amit valószínüleg több simsonból gyúrtak egybe az alváz, és a motorszám nem eggyezik az alváz 1982, a többi alkatrészem 1989 es! Mit írjak bele az adásvételibe? Köszönöm a segítséget!
Ehhez adásvételi kell ilyen homemade állapotban? :O
inkább szedd szét, és alkatrészenként add el
a motor nagyon szépmeg teljesen jóvolt amikor vettem csak
eza számozás dolog idegesítmost amugy azóta belpumpáltam nemkis pénzt 200-250 ezernél járok fulltuningot csináltam:D
ugyhogy nemfogom szétszedni!!--deh ha ezeket a számokat írom az adásvételibe akkor mivan??
énmég nemláttam simsont amiben egyezett vna...megmutatom a rendőrnek az adásvételit a számokkal meg a kötelező biztosítással...akk mibefog belekötni??? ígyhasználta az előző tulaja is...
ide nemtom h kell feltenni ha érdekel h mittud ennyiért valahogy addmeg az emailed vagy msn-t...
amugy még nincskész folyamatosan jutank eszembe az őrültnél őrültebb tuningok:) a haverok akikmár látták nagyjábol egyben azokszerint őrültvagyok:) amugy sokan nemhiszik el h valaki ennyit költ egy simsonra és ezt megisértem látatlanban...
Nekem a vázamról valszeg elveszhetett a biléta, így egy 1979-es S50N bilétája van rajta.
De onnan tudom, hogy ez kamu, hogy elég szarul lett feltéve és mozog, másrészt meg gyári hátsó lábtartóm van, ami sose volt az N kivitelen. :D
Egyébként Magyarország legszebb Simsonja:
2. legszebb átépített:
60/4 es henger ültetett fejjel keystone dugóval Joó Dani
csinálta ,nagyon ottvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!