Kovgy kérdése:
Olyan problémám lenne a 2001-es 2. 0 dti 101lovas zafirámmal, hogy csak is féktisztitoval indul be, de csak addig jár amíg fújom neki. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
A résolajcsöveket, gázolajszűrőt kicseréltem.
Az egr szelepet kitisztitottam és nem ereszti el a nyomást a membránja.
A vakumcsöveknél egy két hibát is kijavitottam es pár csövet cseréltem.
A tankot is kitakarítottam mert sajnos az ott lévő szűrő is jó koszos volt.
Miért csinálhatja ezt?
Előre is köszönöm a tanácsaitokat!zerintetek megoldaná ha beépitenék a gázolajszűrő és az adagoló közé az üzemanyagcsőbe egy kézi üzemanyagpumpát es azzal felpumpálni az üzemanyagrendszert?
2020. jan. 1. 21:14
11/13 Topi40 válasza:
Szerintem elugrott a vezerles, ha adagolos lenne meg se nyekkenne.
12/13 anonim válasza:
Nem a szart nem, zafiránk azt csinálta, hogy nagyon nehezen indult le levegősödött, ha nagy nehezen elindítottad akkor minden jol működött, másnap újra levegős volt. G astra amikor adagolós volt nem akart menni 80-nál többet.
13/13 Topi40 válasza:
Nekunk az elozo B1-es vectrank lett adagolos az meg se nyekkent, komolyan elverzett az a vas, amit utana vettunk B2 semmi baja nem volt es nincs rozsdat leszamitva. (motor ugyanaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!