Szerintetek melyik felemelőbb? Élményautózni nyitott tetővel vagy motorozni?
#8/#4: Hát, egy rendesebb autóval jó 6 sec kell a százhoz, hát istenem, túlélhető. amúgy a convertible életérzés sosem arról szólt hogy rúgjunk egy nagyot. hanem tető le és a naplementébe belegurulunk.
Amúgy jobb a tapadás? Most nem megyek bele sztorikba hogy a nagy húzomneki motorosokat nyáron az ember nem győzi kerülgetni a kanyarokban mert ott rettegnek.
Motorozásban max tényleg azt tudom szabadságérdésnek elfogadni ha az ember farmerban felcsapja magát a chopperre se sisak, semmi, és gurulgat egy jót. Az tényleg "A" szabadság.
De alapvetően almát hasonlítgatjuk a körtéhez.
# 12!
"Amúgy jobb a tapadás?"
Ahelyett, hogy azt keresed, mibe tudnál belekötni, olvasd el légy szíves miről írtam ez előtt!
Egy motoron lényegesen komolyabb gumi és fék van mint a biciklimen. Erre értettem.
De biztosan neked van igazad. Hajrá, köss bele ebbe is! Nem értem mért engem pécéztél ki magadnak, de egyértelmű mire megy ki: a kákán is csomót keresel. Én befejeztem.
Van egy 320i kabrióm és egy GSXF750em is.
Rövid távra jobb a motor, 100-200 km élvezetes.
Ha haza megyek vidékre (250km), akkor inkább kabrió nyáron.
Teljesem más világ a kettő, mindkettőnek megvan a varázsa és a rajongótábora.
A csajok inkább a kabriót díjazzák (saját észrevétel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!