Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond a b5-ös...

Mi lehet a gond a b5-ös passatommal?

Figyelt kérdés

1.9 TDI 110le

Az első 4 fokozat jó de dombon felfelé 5. Sebességbe vissza kell rakni 4.-be mert elmegy az erő belőle. Nem néztem meg hogy hol tilt egyenes szakaszon, de olyan 2000-2500 as fordulaton dombnak felfelé vissza kell rakni negyedikbe. Nem nagy sebességbe megy fel.

2020. jan. 1. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

5-ös az eco fokozat sík terepen való haladáshoz.

Alap, hogy dombon nem azzal megyünk fel. Semeddig nem tart visszarakni 4-esbe.

2020. jan. 1. 16:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Helyesbítek. Emelkedő* tehát emelkedőn felfelé 140 es sebességgel rakjam vissza 4 be hogy kíméljem a motort?😂 Kezdjük ott ahogy megy felfele az emelkedőn elfogy az erő és a sebesség is lecsökken 90 re. De tök mindegy mert 2000-2500 nél ugyan úgy tilt.

Németbe jöttünk és emelkedőn szó szerint már szorítottam a padlón a gázt és megállt, nem pörgött semmi. Na akkor vittem szerelőhöz, adagoló csere meg üzemanyag szűrő csere. És ma elsikerült azt érni hogy ne álljon meg a motor. De akkor se tökéletes mert nem így kellene viselkedni, 4.be megy, váltok megtorpan és csökken a sebesség, vissza 4. És csak azzal tudok felmenni.

2020. jan. 1. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy darabig húz és megtorpan
2020. jan. 1. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csökkent a teljesítmény.

Valószínűleg a többi fokozatban is, csak ott nem tűnt fel neked.

Hogy mitől, azt nem én fogom távolról megmondani.

2020. jan. 1. 16:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Minden tipp és segítség jól jön!
2020. jan. 1. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

AZ biztos hogy nem adagoló baja volt.

AZ inkább lehet szűrő vagy bármi, de azért jól lefejt a szerelő téged.

2020. jan. 1. 18:00
 7/9 A kérdező kommentje:

A másik adagolóval baj volt mert folyt a gázolaj alatta, nem volt jó az az adagoló!

A régit elhozhattam, majd fel lesz újítva és vissza kerül rá, ami meg most fent van el lesz adva, vagy megtartom ha elromlik a másik. Így is úgy is le kellett volna cserélni. Meg amugy is, mit érdekel téged hogy átvágott e vagy sem? Nem Te fizetted ki. Inkább tippet adnál hogy mi lehet még a baja.

2020. jan. 1. 18:22
 8/9 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
84%

Az elpusztíthatatlan , örökeletpluszegynap TDI is betegeskedik :(

Hová lesz a világ...

A saját váltója van rajta? Nem tettek rá valahol valakik egy hosszabb váltot?

2020. jan. 1. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Siha nem istenítettem ezt a dízelt de ezzel jobb kimenni..

Van másik kocsim is az benzines de az csak 1.2 es munkás kocsi. Azzal meg nem jövök 100 al végig 848 km-ert. Mondjuk holnap reggel is annyival fogok végig jönni szóval mind1. Persze minden gyári rajta az adagolón kívül mert ugye másik lett felrakva.

2020. jan. 1. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!