2004 golfIV 1.6 16v-m 1000 km/ 7-7,5 dcl olajat eszik, érdemes szelepszár szimeringet cseréltetni rajta?
Ha igen milyen márkajú szimeringet vegyek hozzá ?
Illetve ezen kívül még mit érdemes cserélni, hogy kevesebb olajat fogyasszon
Mobil 1 5w40 van benne amit minden tavasszal cserélek szűrővel együtt (esetleg más olaj ?)
Biztos, hogy szelepszár?
Próbáld ki a Xado 10w40-et...
Esetleg vannak adalékok amik segíthetnek, Slick50, Xado revitalizáló, Wynns, STP., stb., ...
Megbontani, rákölteni, nem biztos, hogy megéri, inkább tüzet oltani, majd csere...
Nem, nem biztos hogy szimeringes, csak egy ötlet ezért is vacilálok h erdemes lehet e egyáltalán cserélni
Am a 10w40 es az 5w40 az üzemmelegen, egyforma vastag nem ? 50 meg nem merek beletenni
Még, ha Te szereled is, nem biztos, hogy megéri szétszedni, nagyon.
Próbáld ki amit írtam.
Tescos wynns t akkor elsőkörben kipróbálom
Köszi 🙂
Próbáltam azt a végére írni...
Én telibe olajcserénél nem raknék bele 15w-t, inkább csak 10w-t, vagy 5w-t főleg télen.
Utána önteni jó a 15w, ha nagyon eszi.
Esetleg próbáld ki, Mol kutakon szoktam látni, a Finish adalékot... Olyan mint a méz.
:-D
Viszont, ha ezer kilométeren majd egy litert eszik, s ez nem áll meg, akkor csak szűrőt cserélj, olajat felesleges...
Nem biztos, hogy eszi, az is lehet folyik.
A lehúzó gyűrű lehet, de akkor már hangja is jobban van, alig megy, eszi a benzint, stb.,...
A szsz. szimering is lehet, mint írtad.
Turbó van?
#9 Folyni nem folyik sehol, azt néztem nincs alatta tócsa.. stb
Sima 1.6 16szelepes szívó 105Le gyárilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!