Mik a vélemények az Audi A5 3.2FSI motorról elsősorban
megbízhatósag erdekellne hogy van e sok baj vele, plussz a
tényleges városi fogyasztasa is erdekelne!?
Persze-persze...Inkább csak hazug vagy ennyire egyszerű! De pofád az van!
2020. jan. 4. 02:42
12/14 anonim válasza:
Szomorú,hogy feltesznek az emberek kérdéseket az oldalra valamilyen "komolyabb" autóról nem egy 1.6-os akármiről és állandóan a majom-banán kapcsolatát emlegetik. Kérdem én emberek, nem lehet valaki körültekintő? Azért mert valaki megkérdezi mennyire megbízható egy adott motor/autó már azzal jöttök,hogy ha a pénztárcád megengedi nem mindegy? NEM, nem mindegy. Van aki használja az eszét és nem ész nélkül bohóc módjára vásárol autót hanem körültekintően. Külföldi csoportokban egy madár sincs aki ilyeneket írogatna. Hanem letudják tisztességesen írni,hogy mit kell tudni az adott autóról. Pedig Németországban meg Angliában sem annyit keresnek az emberek mint itthon akkor oda is csak annyit tudnátok hozzátenni ,hogy ha van pénz majomra banánra is legyen?! meg nem mindegy ?! Vicc.
Kérdező, angol vagy német fórumokon érdemes körül nézni ,ha valamire választ szeretnék kapni én is ott szoktam körül nézni.
2021. jan. 22. 07:06
13/14 anonim válasza:
Egyetetértek a kérdezővel sajnos értelmes választ ezen az oldalon nagyon ritka az az ember aki tud add ni, sokan azt hiszik mivel anonim játszhassák a fejüket és írhat akármit aztán meg életbe a fele meg se merne szólalni. Én ismerőseimtől szoktam megkérdezni ha autóval kapcsolatban szeretnék valamilyet venni, legalább ők nem oltanak le, ha nem normális választ adnak. Anno én is tettem fel kérdést Audiról aztán egyből oltva lettem hogy mit képzelek meg ilyenek. Csatlakozom az előttem válaszolóhoz hogyha esetleg ismeretségi körben nem tudnak segíteni énis azt ajánlom nézz szét más fórumok között, mert ez az oldal nem az értelmisségi emberekről híres, már régem sem volt az és most sem. Tisztelet a kivétel!
2021. máj. 3. 10:25
14/14 anonim válasza:
Szerintem kérdező hagyd ezt az oldalt az ember még csak idegesebb lesz tőle, tényleg kiábrándító mikor az embet csak egy kérdést tesz fel és válasz helyett csak kötekednek, mert más dolga sincs csak otthon gépezik arra sem hajlandó hogy dolgozék inkább az látja jónak ha egy ismeretlen oldalon osszák az észt közbe köze nincs az egészhez. Németből nem pár embert tudok aki onnan vett autót és elég jó állapotban voltak. Valamint nem csak autó hanem amit az utcára ki kell tenniük költöző lakóknak tárgyakat és onnan sok jó dolgot össze lehet szedni. Az ilyen embereknek az a céljuk minél idegesebb legyél, velem szerencsére nem éri el, váljék egészségére egy ismeretlen aki az sem tudja ki vagyok és úgy osztaná az észt mondjon amit akar. Vannak különböző fórumok ebben a témában ott érdemes szétnézni,ezt az oldalt még végső esetben is hanyagold.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!