Hová tűnt a Rusztika Bt, aki dinitrolos alvázvédelemmel foglalkozott a X. ker. Mázsa utcában?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve lesz, hogy járt náluk az autóm teljes üreg- és alvázvédelmet kapott tőlük. Akkor azt mondták, hogy 2 évente vissza kell vinni ellenőrzésre és ha akkor látnak valami hibát, akkor még idejében ki tudják javítani.
Most lenne aktuális a 2 éves ellenőrzés. Viszont legnagyobb meglepetésemre eltűnt a cég. A telefonszámuk nem kapcsolható, a weboldaluk (alvazvedelem.com) szintén nem él már.
Valaki tud róluk bármit esetleg? Nem folytatják valahol máshol?
Meglepett, hogy így felszívódtak, sok autós fórumban leírták, mennyire profik és jól dolgoznak, a Totalcar-on is volt egy cikk, amiben dicsérték őket és rengeteg megrendelésük volt, egy évvel későbbre tudtak csak időpontot adni, egy teljes évet vártam én is mire vihettem az autót.
2019. dec. 30. 17:35
1/5 Barnabas333 válasza:
Én sem találtam őket meg. De a stadionok környékén a Domonkos cég is ezt csinálja. Így kénytelen leszek oda vinni az autót, de többen dicsérték őket is.
2/5 Barnabas333 válasza:
De szerintem utó ellenőrzésre bármilyen profi lakatoshoz el lehet vinni. Én az alvázvédelmet akarom csináltatni.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg utolérte őket is a munkaerő hiány. Mint nálunk a kipufogó szervizet. Ott azt mondták, hogy azért zárnak be, mert nincs aki dolgozzon, nem találnak melóst. Pedig oda is nagy volt a várakozási idő, profi munkát végeztek.
4/5 anonim válasza:
Megbetegedett a tulaj,eladtak mindent.
5/5 anonim válasza:
[link] A Rusztika, Katona Ernő sajnálatos betegsége miatt megszűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!