A 601-es Trabant kompatibilis az új, E10-es benzinnel?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 13:17
2/9 anonim válasza:
Trazsi elmegy mindennel nemkell parázni
Egyszerű mint a faék gondolj bele mi a fsz mehet benne tönkre??
3/9 anonim válasza:
Majd pont a trabit fogja érdekelni, amikor elmegy mosóbenzinnel, nitrohígítóval, de még pálinkával is!
4/9 anonim válasza:
Utolsó: Pálinkával komolyan elmegy a Travi? Vagy csak viccelsz 🤣 Kiváncsivá tettél 🤣
5/9 anonim válasza:
Travi = Trabi
Telefonom viccesedik, gondolom a telefon is szilveszterezik 🤣
6/9 Nyakasparasztgazda válasza:
A tiszta E10 nem, csak ja olaj is van benne
7/9 anonim válasza:
pálinkát azért ne tegyél bele! 3000 ft / liter az ára! inkább megveszem!
8/9 anonim válasza:
Jó bele, csak nem tárolj benne sokáig ilyen pancsot mert hamar megromlik (1-2 hónap nyáron) és akkor büdös savassá válik és megmar mindent ami vas és réz. Például a tankot. Lehet kapni üzemanyag stabilizátort amit ha öntesz bele akkor egy évig is eláll benne a nafta. Egyébként csak 98%-os pálesszel megy ha öntesz bele fele mosóbenzint és persze 2T olajat. Reptéri műhelyben dolgoztam és húsz évig csak ezzel jártam vidékről Pestre is.
9/9 anonim válasza:
Köszi 8-as, nincs Trabantom, se jogsim, csak viccesen hangzott, azt hittem csak viccelsz :D Nem is gondoltam volna, hogy elmegy ilyen extrém üzemanyaggal is :D A pálesz drágább, mint a benzin, így nem lenne gazdaságos :D
Részeg sofőr nem vezethet, részeg autót lehet vezetni? :D Lehet nem lenne rossz ötlet az autókat is szondáztatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!