Golf 3 menetfény bekötése?
Vettem egy menetfenyt, van hozzá bekötési rajz, 4 kábel van
1. fekete-negatív, ez oké ezt az akksi negatívjára teszem
2-3. sàrga ill. barna, ebből csak az egyiket kell bekötni, a sárgát, ha lekapcsoljon helyzetjelző felkapcsolásakor, barnát ha csak 30%-al vegye vissza a fényerőt, tehát helyzetjelző tompított és távolsági fény felkapcsolása esetén is világít, mint helyzetjelző, én ez utóbbit akarom, hiszen megkapta rá a minősítést, azért is vettem direkt ilyet. Ezt a fényszóró kábelére kötnide ha jól értem, akkor egészen pontosan a helyzetjelző kábelére. Ez is oké.
4. piros-pozitív, ezt pedig valami olyan kábelre, amiben csak gyújtásnàl van áram, illetve nyilván utána is járó motornál is. Ezt mire köthetném a motortéren belül? Az működne, ha ezt pedig a tompított fenyszóró kábelére kötném? Hiszen gyújtás nélkül nem kapcsol fel.
nem egyszerűbb biztosítéktábláról vinni egy pozitív szálat?
pl. hátsó ablaktörlőé
ilyet vehetsz hazai webshopokban, homasitában vagy alin, ezzel a legkönnyebb megoldani és még külön biztosítva is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!