11/15 anonim válasza:
Nekem is gerincferdülésem van,ugyan nem súlyos de nekem is van B jogsim.Alkalmasságin azt nézik amit már az előttem lévő válaszoló leírt.
12/15 A kérdező kommentje:
Látásom jó, vérnyomásommal nincs gond, Hallásom is jó..
Csak gerincferdülésem van.
2019. dec. 29. 16:43
13/15 anonim válasza:
Hello, engem 2-szer operáltak súlyos gerincferdüléssel, rehabilitált vagyok, de még így is visszamaradt 72 fokos görbület. 2001 óta van B-s jogsim, a nyáron múltam 40. Neked is simán lehet. Lehet, hogy fele akkora görbületed sincs... Úgyhogy ez nem lehet akadály. Vérnyomásom, szívem, stb rendben vannak nálam is.
14/15 anonim válasza:
Nekem is van sajnos gerincferdülésem. Orvosi alkalmasságin nem foglalkoztak vele. 5 éve vezetek. Vezetésnél abszolút nem befolyásol, hogy a bal vállam 1 centivel lentebb van mint a jobb.
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem oldalirányú a gerincferdülésem, hanem kipfózisom van.. Azaz púp.. De ki tudom húzni magam úgy, hogy mondhatni szinte egyenes a hátam.. Végzek hát izom nyújtó gyakorlatokat és core izom erősítés.. Ez a kettő plusz gyógy torna..
Így 1 év alatt sokat javult a testem. Plusz lábizom, karizom nyújtás plusz erősítés. És javult..
2020. jan. 2. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!