A Maserati nem női márka, ugye?
Lehet, hogy hülye kérdés, csak most olvastam ilyen cikkeket, hogy a Maserati hódít a nők körében, meg ilyenek...
Konkrétan most a Maserati Spyderre gondolok. Az nem női kocsi, ugye?
Opel Corsa B jó autó :)
Nekem most BMW E30 316 van, gpndolom már hallottad, mindenki utál itt engem :DDD
Sok sikert a céljaid megvalósításához! Sikerülni fog! ;)
Nem, hanem azért, mert ha van egy olyan kérdés, hogy: "milyen autót vegyek 6 millióért?" én a BMW-t ajánlom.
Szerintem ezzel nincs semmi gond.
Más ajánl Opelt, Tyootát... Mindenkinek megvan az ami bejön neki.
Mellesleg nem drága az autóm, 21 éves :)
Ja meg még azért is utálnak, mert lemerem írni, hogy kíméletes hajtással 7,2 az átlagfogyasztás :)
A 21/L vagyok. Ebben a topicban túl sok a 69%-os, most nem bírok különbséget tenni :D Na mind1. A BMW E30 316 nem igazán tetszik, de remélem, neked az a reális álomautód, mert akkor ezek szerint te már elérted a célt :) Amúgy pár év múlva veterán lesz, és akkor majd elindul szépen az ára fölfelé...főleg, ha kíméletesen hajtod.
Nekem a Corsák közül az újabbak tetszenek, amiknek a motorháztetején van egy kis borda...nem tudod, érted-e :D
Ha már mindenki kitálal, akkor az én álom autóm a TVR Typhon:
Legalábbis ez van a lista elején :P
16:42!
Hát ízlések és pofonok =D
21/L!
Igen, kíméletesen hajtom, 9 év és veterán :)
Már most is sajnos elég kevés van :( Plána ilyen szép állapotban.
Az előttem lévő tulajdonosok is kímélték, így az utolsó csavarig eredeti.
Nincs rajta spoiler, meg cápauszony antenna, és még angel eyes, meg lexus lámpa sincs :D
Sőt, még fóliázva sincs :DD
Egyébként igen, az egyik álomautóm, Őt örökké megtartom.
Ha annyira nem kímélem, hanem tök normálisan megyek akkoris 7,5-tel elmegy, hosszú úton 6,7-re is lement már :)
Aztán majd szeretnék építeni egy másik, szintén E30-at :)
Csak abba egy nagy, 280-300 lóerős motor kerül majd :)
Ez például 299 lóerős: http://www.youtube.com/watch?v=7plwZFoYavw&feature=channel
4kg/Le 100kg/henger :D
286-nál szabályzott le :D
Persze ez 11-18 között kajál :)
Neked mi az abszolút álom? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!