Melyiket autót vennétek a helyemben?
Autó vásárlás előtt állok és nem szeretnék mellé nyúlni(nem első autó van, egy swiftem de eladó mert sajnos menthetetlenül rohad :/ és nem éri meg rá költeni ...) lány vagyok 3 ajtós kis cirkálóra gondoltam. Van 3 jelöltem , ami fontos nekem a mérete a fogyasztása és az alkatrész ne legyen túl magas áron hozzá de ne legyen azért annyira fapados se.. tudom sok feltétel.. :D Jelöltjeim :
Vw Polo IV.1.4 75 V16,
Bmw 316 ti Compact
Vw Golf IV 1.9 tdi
illetve ha van jobb ötletetek akkor szívesenmeghallgatom a keret kb 500-600ezer ft és hogy mire figyeljek nagyon akár vásárláskor akár mikor kinézem az autót, bármilyen tippet szívesen fogadok!
Légyszíves normális válaszokat írjatok!
Köszönöm előre is!

Ezek közül legvégső esetben a Golfot venném, de mire is kell? A dízelt hosszú távokra érdemes hasznàlni, az 1.4-es Polo vàrosi cirkáló, a BMW pedig igazából elvan mindenhol, de biztosan nem venném.
Városi cirkálónak Jazz/Corolla.

Póló
Ha eladod az erősen rozsdás Swiftet írd rá az adásvételi re. Hogy ne akarjanak utólag reklamálni
köszönöm, h ilyen hamar és sokan írtatok :) többet megyek országúton mint városban, munkába járáshoz kéne 25 kmes távra (összesen 50km/nap) szinte napi szintű használatra (egy héten 5x minimum) .
Okés a rozsdát azt mindenképp feltűntetem akkor a papíron majd!
sajnos ennyiből tudok venni ezért kérdeztem h melyiket lenne érdemesebb :) vagy új ötleteket
Akkor már te is biztos bánod h kilakatoltattad a suzukid! :/
még megnézem akkor az ajánlott autókból a kínálatot használt autón :) köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!