Ide többségében hozzáértők írnak vagy lelkes amatőrök?
Is-is. A kérdés tartalmából le lehet szűrni melyik a melyik.
Sokszor a pontozás megtévesző, mert gyakran előfordul, hogy a szakemberek által beírt tényeket a lelkes - de a témához épp sík hülye - amatőrök lepontoznak. Ők vannak számbeli fölényben, az ő hangjuk mindig hangosabb.
Nem csak itt, hanem az elektronikus eszközök témában is, meg minden olyan helyen ahol szakmai kérdésekről van szó, hasonló a helyzet.
Ahogy látod, az emberek igen kis százaléka képzett szerelő. Itt sem más a helyzet.
Van több kevesebb hozzáértő, tapasztalat autós. Aki szerelget otthon, olvasott a témában, több autó megfordult a keze között, de echte szerelő elvétve válaszol csak. Nyilván azért, mert annyi ordas hülyeséget összehordanak sokan, hogy kihullik a haja tőle
Kedves lelkes amatőr. Ha már megosztottad az eddigi 35 autód birtoklásának tényét, akkor szeretnék kérdezni valamit, ami mind a 35 autódra vonatkozott. Mi az a 0.97-1.03?
Semmi támadó szándékom nincs, csupán érdekelne egy lelkes amatőr "naprakészsége".
Mercedes tulaj vagyok 5 éve.
Sajnos a kérdezők iq szintjében is nagy a szórás-hogy finoman fogalmazzak.
Ilyenkor felcsillan szakmunkás Pistike szeme,hogy ő sokkal többet hallott az adott témáról,és tényként közli,mindezt persze név nélkül mert pár leoltáson már túlvan...
A minap egy kérdés arról szólt,mennyire megbízható 3 Német prémium.
Csak azért szóltam a témához,mert egy bevallottan suzukis illető "szakértett" mindhárom tipusnál,leszarozta a mercedest,szerinte csak a másik kettő jöhet szóba.
Az ilyen hülyékre mi szükség van? Mi lehet a lelki háttere a hozzászólásának?
Karosszéria lakatos vagyok, és szereltem is több éven keresztül.
Sok mindent láttam már.
De had maradjak lelkes amatőr , mert amiket itt olvasok néha tizen-huszon éves emberkéktől akik a totalcar-on és az autó motor magazinon nőttek fel, hogy elképesztő.
Szóval... lelkes amatőr. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!