A suzukik tényleg az egyik legmegbízhatóbb jószágok? Elpusztíthatatlanok? Ismersz legendákat?
Megbízhatóak, de ez nem azt jelenti hogy igénytelenek mint egy tank.
A régebbi Swift is ereszthette az olajat, ha csak tankolta meg kötelezőkre hordta a gazdája, ugyanez érvényes a futóműre, meg úgy mindenre.
Ha telente nem csapatta le az ember a sótól a kocsi alját, kerékjáratait, küszöböket, szépen megindult a pörcenés a legtöbb helyen.
Jól összerakott autók, de semmi többet nem kell várni tőle, anyaghasználattal erősen kompromisszumot kell kötni, nálam sorrendben a Honda/Mazda képviseli a japán világot, szerényebb fizetés mellett persze beérném egy SX4 S-cross-al
Nekem volt , hát bizony az nagyon szar volt.
Már 20 ezernél szétment a féltengely csukló, 50-nél meg a fékerő szabályzó, ráadásul sokat is evett.
Szóval a fékerőszabályzó akkor régen 70 ezer ft volt, a mostani autómhoz meg 25 ezer, de még nem ment tönkre, 125000 km-nél.
Legendásan drága az alkatrész hozzá.
Az "Ismertsz legendákat? Kérdés esetén valóban elvonatkoztattam a Suzukitól. A Hiluxos eset nem egy b kategóriás akciófilmben volt, hanem dokumentumfilmben. A Toyotát egyébként érték is kritikák amiatt, hogy az ISIS-sel kapcsolatos riportokban a terroisták szinte mindig Hiluxon vágtatnak. Mondjuk nem hiszem, hogy a gyártónak érdemi ráhatása lenne a közel-keleti használtautópiacra.
Jópár százezer kilométert tettem bele különböző Suzukikba, de úgy érzem, itt nem érdemes leírnom a tapasztalataimat.
Köszi a nulla %ot. . .
A nagybratyóm Suzukija szétverhetetlen volt, ki sem esett a feneke alól, és nagyon keveset költött rá.
Én kétszer cseréltem kocsit amíg ő mindig a Suzukit hajtotta - aztán kihalt belőle...
2006-s Swift van nálam, 0 km a csaladunknál volt, most 280 ezer van benne. A legnagyobb költség eddig egy váltó csere volt.
Az úgy tudom szériahibás volt mindegyikben.
Teljesen korrekt autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!