Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A suzukik tényleg az egyik...

A suzukik tényleg az egyik legmegbízhatóbb jószágok? Elpusztíthatatlanok? Ismersz legendákat?

Figyelt kérdés
ti ismertek legendákat?
2019. dec. 25. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Megbízhatóak, de ez nem azt jelenti hogy igénytelenek mint egy tank.

A régebbi Swift is ereszthette az olajat, ha csak tankolta meg kötelezőkre hordta a gazdája, ugyanez érvényes a futóműre, meg úgy mindenre.

Ha telente nem csapatta le az ember a sótól a kocsi alját, kerékjáratait, küszöböket, szépen megindult a pörcenés a legtöbb helyen.

Jól összerakott autók, de semmi többet nem kell várni tőle, anyaghasználattal erősen kompromisszumot kell kötni, nálam sorrendben a Honda/Mazda képviseli a japán világot, szerényebb fizetés mellett persze beérném egy SX4 S-cross-al

2019. dec. 25. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Nekem volt , hát bizony az nagyon szar volt.

Már 20 ezernél szétment a féltengely csukló, 50-nél meg a fékerő szabályzó, ráadásul sokat is evett.

Szóval a fékerőszabályzó akkor régen 70 ezer ft volt, a mostani autómhoz meg 25 ezer, de még nem ment tönkre, 125000 km-nél.

Legendásan drága az alkatrész hozzá.

2019. dec. 26. 07:18
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
1-es válaszoló! Nem azt kérdezték hogy milyen fantasztikus filmet láttál! Igen a suzukik elég jól vannak összerakva, és az biztos hogy nem lesz 20 és 50 ezer kilométernél semmi baja!
2019. dec. 26. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Valójában semmivel sem jobb, mint más hasonló kisautók, sőt, egyes alkatrészei átlagon felül szarok. Csak Magyarországon ennyire nagy sztár ez az autó, mert hazai gyártás, és emiatt volt fillérekért minden hozzá, meg ugye nincs ami elromoljon, az említett dolgokon kivül.
2019. dec. 26. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Engem lepontozhattok, de akkor is ismerem a suzukit, újkorától 9 évig volt. Szerintem fingotok sincs hozzá csak a lepontozás megy.
2019. dec. 26. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

Az "Ismertsz legendákat? Kérdés esetén valóban elvonatkoztattam a Suzukitól. A Hiluxos eset nem egy b kategóriás akciófilmben volt, hanem dokumentumfilmben. A Toyotát egyébként érték is kritikák amiatt, hogy az ISIS-sel kapcsolatos riportokban a terroisták szinte mindig Hiluxon vágtatnak. Mondjuk nem hiszem, hogy a gyártónak érdemi ráhatása lenne a közel-keleti használtautópiacra.

Jópár százezer kilométert tettem bele különböző Suzukikba, de úgy érzem, itt nem érdemes leírnom a tapasztalataimat.

Köszi a nulla %ot. . .

2019. dec. 26. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:

A nagybratyóm Suzukija szétverhetetlen volt, ki sem esett a feneke alól, és nagyon keveset költött rá.

Én kétszer cseréltem kocsit amíg ő mindig a Suzukit hajtotta - aztán kihalt belőle...

2019. dec. 27. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért igénytelen mert egyszerű ezáltal nem kell járni vele szervizbe, de MINDEN autón használódik minden. Meg aki swifttel jár nem a pénzes kategória, ergo nem is viszi... érdemes megnézni a MűhelyPRN pár adását, beviszi az arc hogy milyen jó autója van, aztán 200-800 ezernyi meló lenne rajta mert kilóg a futómű, okádja az olajat, nem működik egy csomó minden...
2019. dec. 27. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

2006-s Swift van nálam, 0 km a csaladunknál volt, most 280 ezer van benne. A legnagyobb költség eddig egy váltó csere volt.

Az úgy tudom szériahibás volt mindegyikben.

Teljesen korrekt autó.

2019. dec. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!