Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fullad le a láncfűrész...

Miért fullad le a láncfűrész egy idő után?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni,hogy egy idő után leáll a láncfűrész. Egy Mcculloch cs380 típusú láncfűrészről van szó. 2 éve nem lett használva utoljára. Kétszer vittük szervizhez,de semmi haszna nem volt csak pénz kidobás.

Kitakarítottam teljesen a gépet. Új tömítéseket vettem mert a régi szét jött. Karburátort ki lett tisztítva. Membránok ránézésre jónnak tűnnek még annyi,hogy kívül foszladozik,de nem annyira vészes. Benzinszűrű teljesen tiszta. Légszűrű is tiszta. Szimering gyűrű is jó nem tört el.

Takarítás után pöcre beindul,de egy idő után fulladozik mint ha nem kapna levegőt vagy benzint.

Tanácsot,tippet szeretnék kapni,hogy mi lehet az oka gépnek.

Milyen benzin levegő arányt javasoltok?

Hogy kell karburátort újra jól beállítani?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. dec. 24. 13:14
 1/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

Karburátor beállítást itt jol leírni... a jó arány 1:14,7

De ez kb semmi infó a sikerhez

2019. dec. 24. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

Úszószintre tippelnék.

Kevés nyálat enged a házba,ezért állhat meg

2019. dec. 24. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is ezt csinálta az 1 éves Husqvarna.

Membrán szett csere után semmi gond

2019. dec. 24. 15:02
 4/6 papoattila válasza:
73%
Membránt kell cserélni....
2019. dec. 25. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Na most nekem pontosan egy ilyen gépem van és a benzinsapkán lévő szellőztető szelep miatt csinálta ezt. Venni kell hozzá egy új sapkát. Gondolom gázadásra fulladozik mielőtt leáll, ereszt a sapka közepén a benzin..
2019. dec. 27. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a tippeket!
2019. dec. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!