Buszt vezetni nehezebb mint tandempótos járműszerelvényt?
Nem rég vizsgáztam CE jogsiból, nincs túl sok tapasztalatom teherautó vezetésből, ám elkezdtem a busz jogsit is, de félek, igen félek felhívni a busz oktatót mert szégyellem ,hogy összesen nincs 200 km gyakorlatom se C se CE jogsiból, csak meg van.
Mitől tartok? Attól, hogy 2 méterrel mögöttem van a kormányzott kerék, nagy a farsöprése. És új az oktató, amikor CE vizsga után tettem le a teherautót épp szállt ki a buszból és mondta hangosan az oktatómnak " ejh mire vállalkoztam ", engem amúgy sem bírt egyik oktatóm sem mert 21 éves kis tapasztalatlan majom vagyok, így kértem, ha idejük engedik menjünk vezetni, ne csak az órákat írjam alá, mint kb. az összes többi tanulónak, akik vagy traktorosok vagy kombájnosok voltak...
Viszont most van pénz elkezdeni. Nem akarom hagyni, én szeretnék tapasztalatot szerezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!