Ez a kocsi milyennek mondható?
2007-es gyártású Ford Mondeo 2.0 TDCI-ről lenne szó. Használt autót szeretnék venni és szembejött velem ez a kocsi és egész megtetszett.
Arra vagyok kíváncsi hogy mennyire megbízható, vannak-e típus hibái, rozsdásodik-e stb.
Előre is köszönöm a válaszokat
Aki Dízelt vesz, az évi 20 ezernél többet használja, különben nem éri meg a pluszpénzt. Inkább 300-350 reálisabb.
A Ford szeret rohadni, főleg alul. És mire oldalt látható, addigra már nagy a baj.
Ha 300-350 futott, akkor kb 500 ezertől a csillagos eget kell rákölteni, mert innentől csak viszi a pénz.
Turbó, üzemanyag rendszer, ha már eszi az olajat akkor már a motorba is komolyabban bele kell nyúlni, szóval hivatalos szakszervízbe vidd el, ott megmondják mi mennyibe fáj. Ha a tulaj nem viszi, akkor nem kell a verda neked.
Szerintem ne itt tedd fel a kérdést.
Keress rá Facebookon az Mk4 csoportra, ott olvashatsz tapasztalatokat.
Amúgy én is büszke tulaja vagyok egy 2007-es Mk4-nek. Semmi baj nincs vele. Kötelező szerviz (olaj, szűrők, szíjak, vezérlés) legyen meg időben és a világból kimegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!