Házi garázst hogy lehetne olcsón építeni?
udvar van, garázs nincs.
szétlopni nem tudnák, de a szabad ég alatt van
vannak betonoszlopok, amit le tudok ásni,de valami sátor kéne... amiket láttam, és hivatalosak, ilyen 150 ezer ft körül vannak... annyit semmiképpen nem szánok rá.
olcsó kéne, és jó.... akár a betonoszlopaim bevonásával, akár nem, de olcsó legyen, ne ázzon a kocsi, ne essen rá a hó, a hó súlyát megbírja, ennyit szeretnék
Ugyanebben vagyok, nekem megvannak a faoszlopok meg vettem rá 50 ezer forintért alumínium hullámlemezt barna színben, de az oszlopok borítása a gond, mert olyan kellene ami szép, nem kontármunka. Garázst semmiképp nem lehet megúszni 100 alatt, nekem már ennyibe van és még nincs kész.
Esetleg bontott OSB lapot vegyél vagy vízálló gipszkartont.
A 150 ehhez kevés lesz. Hiába vannak oszlopok, a tetőt és a hó súlyát is meg kell tartani valaminek, tehát kell egy "tetőszerkezet", és ha lapos teőben gondolkodsz (egyforma magasságú oszlopok) még nagyobb teherbírás kell. Ennyiból még bontott hullámpalából sem biztos hogy kijönne.
Az "olcsó kéne, és jó...." kifejezések ritkán szerepelhetnek egy mondatban.
Én ilyet ajánlok, ez nem túl drága.
a tetőt gondoltam gipszkartonból.
azt hittem arra érted
6. te mit számolsz?
Ha 3-4 ezer ft a nm ára , akkor mit fut ki 20 ezer ft?
A 3 oldal majd 30 nm, plusz az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!