Egy Lexus RX alkalmas babakocsi, mindenféle gyerek holmi cipelésére?
Figyelt kérdés
Megbízható családi autót keresek hosszú távra, a Lexus RX eddig a leginkább ésszerű választás.2019. dec. 22. 00:15
1/7 anonim válasza:
Ezt s a kérdést ugye most csak azért írtad ki, hogy mindenki tudja, Lexust vesztek? 😂 Nekem egy Opel Mokkám van, egy 4 évesem, egy goldenem és ezzel járunk és kényelmesen elférünk. Gondolom még egy Rx 300asban is megoldható ez 😏
2/7 anonim válasza:
Pedig ezeket egyáltalán nem arra tervezték hogy nagy csomagokat, gyerekeket szállítsanak vele.
Persze meglehet oldani ezzel is, de inkább arra ott van az egyterű, ami kimondottan arra való.
3/7 anonim válasza:
Hát, azt vitatnám, hogy egy 20 milliós luxus SUV lenne a leginkább észszerű választás. De egyébként igen, belefér a babakocsi, kis bicikli, meg a többi átlagos gyerek holmi is.
4/7 anonim válasza:
Alkalmas, mint mindes suv.
Én a kupéba is bele tudom applikálni a gyerekülést.
Ha pedig nyaralni megyünk, akkor E klasse kombi.
Örömautózásra ott a kabrió.
Remélem a kérdésnek megfelelő a válasz szintje.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki, mert Lexust veszek. Nem vagyok eleresztve pénzzel. Egyébként használt lexust vételét tervezem. A 4 éves Opel Mokka drágább mint az a Lexus amit venni szeretnék.
2019. dec. 22. 18:06
6/7 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar mentalitású emberek válaszoltak. Nem kérdeznek a részletek miatt, csak vagdalóznak és osztják az embert. 😃
2019. dec. 22. 18:09
7/7 A kérdező kommentje:
Emberek, ennyire telik? Ráadásul a szeretet ünnepének közeledtével? 😂
2019. dec. 22. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!