Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Lexus RX alkalmas babakocs...

Egy Lexus RX alkalmas babakocsi, mindenféle gyerek holmi cipelésére?

Figyelt kérdés
Megbízható családi autót keresek hosszú távra, a Lexus RX eddig a leginkább ésszerű választás.

2019. dec. 22. 00:15
 1/7 anonim válasza:
100%
Ezt s a kérdést ugye most csak azért írtad ki, hogy mindenki tudja, Lexust vesztek? 😂 Nekem egy Opel Mokkám van, egy 4 évesem, egy goldenem és ezzel járunk és kényelmesen elférünk. Gondolom még egy Rx 300asban is megoldható ez 😏
2019. dec. 22. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ezeket egyáltalán nem arra tervezték hogy nagy csomagokat, gyerekeket szállítsanak vele.

Persze meglehet oldani ezzel is, de inkább arra ott van az egyterű, ami kimondottan arra való.

2019. dec. 22. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Hát, azt vitatnám, hogy egy 20 milliós luxus SUV lenne a leginkább észszerű választás. De egyébként igen, belefér a babakocsi, kis bicikli, meg a többi átlagos gyerek holmi is.
2019. dec. 22. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Alkalmas, mint mindes suv.

Én a kupéba is bele tudom applikálni a gyerekülést.

Ha pedig nyaralni megyünk, akkor E klasse kombi.

Örömautózásra ott a kabrió.

Remélem a kérdésnek megfelelő a válasz szintje.

2019. dec. 22. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki, mert Lexust veszek. Nem vagyok eleresztve pénzzel. Egyébként használt lexust vételét tervezem. A 4 éves Opel Mokka drágább mint az a Lexus amit venni szeretnék.
2019. dec. 22. 18:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar mentalitású emberek válaszoltak. Nem kérdeznek a részletek miatt, csak vagdalóznak és osztják az embert. 😃
2019. dec. 22. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Emberek, ennyire telik? Ráadásul a szeretet ünnepének közeledtével? 😂
2019. dec. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!