Golf4 kormánymű gumiharang alól elfolyik az egész szervóolajam, ezen mar csak a kormanyműfelújítas segít?
Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 21:45
3/10 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg bontott kormanymu? De csakis leinformalt km futassal az olcsobb lenne
2019. dec. 21. 22:18
4/10 anonim válasza:
Olcsóbb. Aztán ha holnapután megint kezd szivárogni akkor meg nézel. Általában nem az 50 ezret futottakat bontják el.
5/10 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom a valaszokat
2019. dec. 21. 22:24
7/10 anonim válasza:
Lehet csak egy szimmeringet kell cserélni és jó lesz.
Vagy alaposabban át nézni, lehet hogy csak valami fellazult és azt utána húzod és jó.
8/10 anonim válasza:
7 gondolom nem láttál még vw kormányművet kiszedve. Én is ezt hittem amíg ki nem szedtem. Kb. Házilag semmit sem tudsz gányolni rajta.
9/10 anonim válasza:
Nme láttam, de az olajcső valahogy bele van fogatva és azt nézném hogy nem ott ereszti esetleg.
10/10 anonim válasza:
Igen, de akkor nem a gumiharang alól folyna. Nekem pont ilyen volt az egyik kocsim amit vettem. Még az eladó adott is hozzá gumiharangit mert szerinte az megoldotta volna a problémát. Jót mosolyogtam, de megvettem a kocsit mert még így is nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!