Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy kocsit, elmentem...

Vettem egy kocsit, elmentem az okmányirodába hogy átiratom, de közöltèk hogy nem teljesen tudják elolvasni az adásvételit, így nem ìrják át, az eladót pedig nem tudom elérni. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Az eladó írta ilyen csúnyán a szerződést!

2019. dec. 19. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Én direkt beleszaladnék az első védába. Hidd el a volt tulaj keresne téged.
2019. dec. 19. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:

#9! A pályázat nem egyenrangú egy szerződéssel!

Azért kérnek kézzel írt pályázatot, mert azt egy grafológus fogja elemezni, hogy a személyiségedről is megtudjanak valamit.

2019. dec. 19. 18:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudom, de egy szerződésnél ugyanúgy érvényes. Még az átkos végén én is így vettem az első motorom.
2019. dec. 19. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Hát, az átkos végén még igen. Sőt én még az átkos után is így vettem az elsó autómat. De ez ma már annyira nem elfogadott.
2019. dec. 19. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Hülyeség. Bármilyen szerződést, végrendeletet meg lehet írni kézzel.

Én arra tippelek, hogy az eladó valószínűleg csaló, aki direkt arra játszik, hogy ne tudd átíratni az autót. Mivel továbbra is az ő tulajdonában van jogilag, ezért ellopja majd tőled és eladja másnak. Szóval én először egy ügyvédhez mennék, az autót meg garázsban tartanám, de nem a magaméban, hanem ismerősnél. Minden nap megnézném, de sose vinném ki onnan. Esetleg kivenném az aksit, vagy leszerelném a kerekeit és máshol tárolnám azokat.

Az ügyvéd nem tudjuk mit tanácsol. Lehet, hogy ő fogja felszólítani az eladót a jelentkezésre, és ha ez nem sikerül, akkor rendőrségi feljelentést tanácsol. De ezt majd ő megmondja.

Egyébként, bár ez neked sovány vigasz, köszönöm, hogy megosztottad a problémádat.

Nekem újabb tapasztalat, hogy mennyire kell vigyázni autóvásárlásnál.

2019. dec. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!