Miért jelez be az olajszint jelző?
Neked mindegy.
" azt hittük túl sok olaj lett bele öntve ".
Nme hinni kell, hanem megnézni.
Leengedtetetk belőle amikor azt se tudtátok mennyi van benne, meg mi a baja ?
Meg az olajcserét szűrővel együtt, egyszerre cserélünk és nem össze vissza. Megkellene tanulni.
Golf 3ban szerintem nincs szintjezlő hanem csak nyomásjelző
Lehet hogy rossz az érzékelő.
Az is lehet hogy valóban kicsi a nyomás: alacsony olajszint, haldokló olajpumpa, olajsár rakódott a pumpa alatti szűrőre.
Az ismerősöd valamit nagyon rosszul mondott vagy nagyon félreértetted. Ilyen nincs.
Ettől függetlenül olajat+olajszűrőt mindig együtt kell cserélni. Mindig.
Szemétdomb a had ne folytassam micsoda :)
Ezek szerint akkor olajnyomás és nem szint jelző. Kiírtam ide a kérdést nemrég, hogy kell-e szűrőt is cserélni, ha szinte új és nem sokat mentem vele, az a választ jött, hogy minek, teljesen felesleges.
Azért nem tudtuk mennyi van benne, mivel az olajszűrőben nyilván marad, ha nem kerül le maga a szűrő. Így nyilván kevesebbel kell feltölteni.
Igen le lett belőle engedve próbaképpen, mivel akkor még abban voltam, hogy olajszintet jelez és túl sok lett bele öntve, pont a szűrős dolog miatt.
Valamit akkor nagyon félreértettem a szűrős dologgal kapcsolatban.
Rúgom neki na, felhasználóneved mindent is elárul..
Értelmes válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!