Leáll menet közben az autó, mitől lehet?
Hagytuk már ott 3-4 hétre. Állítólag egyszer sem produkálta a hibát.
Ő is ötletelve cserélte a főtengely jeladót. Azt mondta, ha a hiba továbbra is fennáll, megy tovább.
Egy ismerőstől azt a tippet kaptuk, hogy benzinpumpa. (Az ő kocsijával is ugyanez volt) Jó lenne, ja nem kéne az egész kocsit kicserélni, mire megtalálják a hibát.
Alap, hogy így nem adom el és hosszútávon nagy sebességgel se közlekedek vele. Sőt, nem is nagyon használjuk.
De szeretnénk megcsináltatni. Opel-es fórumokon is próbálkozok. Tippeket is szívesen olvasok.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Jesszus ugyan ezt csinálta a Corsánk anno.
Ment a bontóba mert nem jöttünk rá mi okozta a hibát.
Cserélve lettek: gyertyák, gyújtótrafó, főtengely jeladó, sebesség jeladó, ac pumpa, ECU, immobiliser és még pár dolog amire nem emlékszem.
Viszont nagy sebességnél nem állt meg. pl autópályán.
De ha lakott területen mentél vele 50-el akkor egyszer csak menet közben leállt majd 10-15 perc várakozás után újra beindult.
Hirtelen azt tudnám mondani, hogy valami nem bírja a melegedést, az okozhatja szerintem a bajt, ha csak egy kis idő után tudjátok újra beindítani.
De ez csak az Én véleményem, egy szakember szerintem tényleg meg tudná mondani a problémát.
Szerintem nem éri meg kínlódni a kocsival, cseréljetek valami újra. Opelekről így sem hallottam olyan jókat, viszont egy ismerősünknek Suzuki Vitarája van már egy jó pár éve, semmi baja nem volt idáig.
Opelekről így sem hallottam olyan jókat, viszont egy ismerősünknek Suzuki Vitarája van már egy jó pár éve, semmi baja nem volt idáig.
Mecsoda komoly vélemény. Add el a húsz éves Opelt, vegyél helyette Suzjancsit,mer ismerősnek is jól prüttyög,igaz még csak pár éves a divatsuvja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!