Fènyszóró polírozás?
Csiszolás után fujd.. a polir maradjon ki..
Youtube on vansok video róla hogyan
Nyakasparaszt hülyeséget írt, ne hallgass rá.
Autófestékes üzletben kértem polírpasztát, mondtam mihez lesz (fényszóró), olyat adtak, a szemcsenagyságot ne kérdezd. Lepoliroztam az elsárgult réteget, gyönyörű lett, utána jött rá a kétkomponensű UV-álló lakk. Ez utóbbi kétféleképpen kapható: bekeverve a flakonba, ebben az esetben hazamész és fújod, mert nap végére már beleköt a dobozba. Vagy egy spéci flakonban, aminek az alján egy kulcskarika-szerűséget elfordítva bekeveredik az edző lakkba, kifújod, kész. kb. 15 perc alatt térhálósodik, lehet fújni a következő réteget. Öt éve csináltam, három régeg ment rá, azóta köszöni, jól van. Sajnos a fórumot nem olvasta, nem tudta hogy nem szabad megtapadnia a polirozott felületen.
Lehet még kapni a lakkot komponensenként is, most szükségem volt rá kijavítani pár kavics okozta sérülést. Egy deci lakkot, egy kis higítót, és fél deci edzőt vettem a spray-s kiszerelés töredékéért. Otthon bekevertem, hajszálvékony ecsettel felpöttyintettem a sérülésekre, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!