Részt szabad venni olyan autóval a forgalomban, amiben nincs hátrameneti sebességfokozat?
Ha más baja nincs , akkor a kutyát nem érdekli hogy nincs benne.
Legfeljebb magadat szívatod meg ha úgy jön ki a lépés.
Például hogy parkolsz le vele egy kisebb parkolóhelyre? Ha nincs hátramenet, akkor egy kamionnyi szabad hely kell, mire a vége is párhuzamos lesz, és nem fél méterre vagy a járdától.
Természetesen nem vehetsz részt vele, bármikor lehet olyan szituáció, hogy szükség van hátramenetre.
Jönni lehet vele, csak menni nem.
Amúgy nem, nem szabad. És baromság is.
Nem
Műszakilag megfelelő járművel közlekedhetsz
Rohadtul unom az ilyen b4rmokat, pár hete a fickó nem a látási és útviszonyok szerint vezezett, kb 150nel előzött ki (60-as tábla, én is gyorsabban mentem), durdefekt előttem 100 mre, mert ráment valamire amit észre lehetett volna venni, ha 80-nal megy, szerencsére nem ment neki senkinek és neki se lett baja.
Rá egy hétre egy külföldről behozott k0rva jó állapotú furgon kereke esett ki előttem, a két szembejövő épphogy elkapta a kormányt.
Múlt héten a kipufogót hagyta el előttem 2vel valami b4rom, csak azért nem volt baleset, mert én is és az előttem lévő is ki tudtuk rántani a kormányt az út szélére valami csoda folytán....
A kérdezőnek az ellentéte :D Ez csak tolatni tud, mást nem :D
Tolató versenyt kéne rendezni a Hungaroringen ennyi erővel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!