2019 Rolls Royce Phantom vagy 2019 Mercedes s600?
Nézőpont kérdése.
Ha levesszük a logót mindkettőről, szerintem egyértelmű S Merci. Ha a kényelem a szempont, a beltér, stb...
Sajnos a RR már rég nem arról szól, hogy luxus, kényelem stb... Már nagyon státusszimbólum. Nem azért veszik, hogy valaki kényelmesen utazzon. Hanem villantani veszik amcsi repperek, focisták, orosz maffiózok, hogy megmutassák mennyi pénz van.
Viszont RR meg nem jön szembe minden sarkon. Itt nyugat Magyarországon szerintem 5 percenként látok valahol egy S osztályt. Legyen az új, vagy használt.
Olcsó RR nincs. Olyan RR nincs, aminek az van a hátuljátra írva, hogy 200d. Használt RR nincs 3 millióért.
Érted? Tehát ilyen szempontból az RR egy jóval exklúzivabb autó. Ott inkább a márka van megfizetve. Viszont ha valaki azt mondja ma, hogy luxusautó, szerintem az S merci az etalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!