A szomszéd eladná a Kalosát. Az autóval nem ment sokat, kemény 25 ezer km van benne. Mit gondoltok, érdemes lehet megvennem? Tényleg makulátlan az autó, de ugye sokan mondják, hogy ócskák ezek az autók.
2019. dec. 13. 03:35
1/9 A kérdező kommentje:
2006-os autó
2019. dec. 13. 03:52
2/9 anonim válasza:
Miért ócskák?
2019. dec. 13. 05:36
3/9 anonim válasza:
Tudom előre, hogy le leszek pontozva, de akkor is leírom: számara egy autó állapotán kívül valamilyen szinten a kinézete és a műszaki tartalma is számít. Ezért nem venném meg. Ez csak a saját, egyéni véleményem, nem szentírás.
2019. dec. 13. 08:49
4/9 anonim válasza:
Hölgy ismerősöm a saját Kalosát kb 300-ért hirdette, de mivel fél éven keresztül senki nem jelentkezett rá, inkább megtartja.
Övében 160 ezer km van, és teljesen hibátlan, kívül-belül nagyon szép.
Amúgy tényleg jó autó, kevés baj van vele.
2019. dec. 13. 08:55
5/9 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, és tetszik is az autó, akkor bátran vedd meg. Minden autó jó, csak aki használja, az teszi ócskává.
Amúgy kik azok akik ócskának mondják? Buszbérleten kívül még bringájuk sem volt.
2019. dec. 13. 09:40
6/9 anonim válasza:
Ha tetszik vedd meg.
Ha nem akkor hiába mondjuk.
Én rá néznék hahura hogy mennyiért árulgatják nem csak úgy vaktában oké durr itt a 800e.
2019. dec. 13. 10:54
7/9 anonim válasza:
Egyszerű régi Opel technika más dobozban, így nézd az árat.
600-650 még reális lehet, ha van benne klíma, központi zár, villanyablak, és megkapta a karbantartásokat. Tehát maximum két évente olajcsere, akkor is, ha csak 5000 km-t ment ezalatt, és jó olajra, nem valami teszkós "jóazbele" vacakkal. A karbantartás elhanyagolásával egy 25 000 km-t futott autó is lehet gyalázatos állapotban 14 év után.
2019. dec. 13. 11:54
8/9 D. Brasco válasza:
En a helyedben menekülnék ezektöl az exdaewoo koreai szaroktól........rém igénytelen anyagokból vasvillával összedobált olcsón olcsót jeligével készült szemetek ezek,papiron normalis teljesitményt igérő de a valosagban harmatgyenge motorokkal,amik még ráadásul jó sokat is fogyasztanak.........a belsejében olyan műanyagokkal,amit az autóipar kb a 90-es évek óta nem enged meg magának....
2019. dec. 13. 12:41
9/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen autóm van és nagyon szeretem. Tény óvatosan kell bánni a gázoedállal és akkor 8 literre le lehet vinni a fogyasztást ami még így sem kevés. Nekem ennyi az átlag de ha picit nem figyel az ember beharapja a 10 litert is simán. Egyébként a maga kategóriájában szerintem jó kis autó de a 800 sok érte. 550-600 a reális figyelembe véve a használt piaci árát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!