Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha xv 535 motorom nem...

Yamaha xv 535 motorom nem indul be. Mit nézzek át?

Figyelt kérdés
Köröl-belül 1 hónappal ezelőtt raktam le , időnként beszoktam indítani kicsit megjáratom, ha száraz az út kicsit megyek is vele, de most egyáltalán nem indul.Tehát a lényeg az önindító teker, avval nincs baj. megnéztem a szikrát az is van, de viszont mintha a kettes henger sokkal több üzemanyagot kapott volna , tehát jóval nedvesebb volt a gyertya ha fogalmazhatok így . az egyes hengerben viszont a gyertya száraz volt.Egyébkét amikor indítottam 3-4-et 'pöffent' utána semmi. Valami a karburátorok körül lehet szerintem. Tudna valaki ebben segíteni? Nagyon köszönöm!

2019. dec. 9. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet az 1. henger nem is kap üzemanyagot.

Vagy a 2.-nál nincs szikra és azért csupa benzin a gyertya.

2019. dec. 10. 06:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet hogy dugulás van, szikra az van mind a két hengernél. És a membránoknak lehet köze ehhez?
2019. dec. 11. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!