Milyen motort ajánlanátok napi 50 km-re?
Természetesen tavasztól őszig. A lényeg, hogy alacsony fogyasztása legyen, és 110-120 km/h-t tartósan bírja. Honda CBF 250-et néztem, hogy 2,5-3 liter körül fogyaszt százon, és ez a tempó is megfelelő neki.
Van valakinek jobb ötlete, javaslata? Korlátlan „A” jogsim van, így bármi jöhet 1 millióig.
A CBF 250 nagyon jó választás lehet, ha nem vagy nagyon magas :) Még érdemes az YBR 250-est megnézni. Mondjuk nem fogják tartós 120-nál 2,5 literrel beérni, inkább 3,3-3,5.
Illetve ott van a Suzuki GW 250.
Ha magasabb vagy, vagy túrázni is akarnál néha, akkor még a Suzuki DL250, a Kawasaki Versys 250 is jó lehet. Ha több erő kellene, akkor talán a Duke 390. Esetleg Honda Rebel 300.
De a CBF 250 is kiváló választás. Ezek közül szinte akármelyikkel jól járhatsz.
Akkor beérem 90-100-as tempóval. Majd 5 perccel korábban indulok.
A nagyrobogók nehezek, és többet is fogyasztanak.
Nem vagyok magas, így nem probléma a mérete. Túrázni van nagyobb motorom, de munkába járáshoz túl nagy, és a 6 literes fogyasztásával nem is lenne túl gazdaságos.
Köszönöm a válaszokat!
Nem pont ez a fő cél. Az is lényeg, hogy a sok km ne az autómban és a motoromban szaporodjon, ne azok amortizálódjanak, ne azokon kopjon a gumi stb. Tehát amíg mást használok, addig a másik két jármű állagát megóvom. Persze az is jó, hogy feleannyit fogyaszt.
Amúgy nézegettem az elektromos motorokat is. Egy ilyen is megfelelne: [link]
A leírásban A1-es az a villanymotor, és 100km/h-t tud menni.
CBF600S-em van. Párszor mentem vele dolgozni, szeretem is nagyon, de kár lenne erre használni. Na meg mégse 3 litert eszik, és egy pár gumi se 30 ezer rá. Azért érdemes átgondolnom ezt még, mert sok igazságot írtatok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!