Van gyorsabb Keeway az arn50-től 50ccm-ig?
Nekem Malaguti F12-esem van ami 75-80at megy annak ellenére hogy léghűtéses.
Vízhűtésesek a 80-at lazán viszik.
Az ilyen keeway hulladékoktól hányok, ismerősöm keewayje csak 4-5 éves de már szarabbul néz ki mint az én 9 éves robogóm, egy 15 éves motornak is szebb hangja van mint annak a fos keewaynek.
És az mióta keeway?????Menny aludni.
Kit érdekel az öreg robogód,rám akartak brszéllni egy 5éves runnert,amibe bazidrága az alkatrész kényes és sok hibája volt.Tehát ugyanott voltam vele.Ehhez van 2éves garancia,és 70et visz alapbol.
1.Am.miért sértegetsz?
2.Énse sértegetlek?
3.Nem az volt-e a kérdés,hogy milyen jo a derbi gp1
4.A Derbi spanyol nem olasz.
Ha valaki lenne olyan normális nem apuci kisfia akinek mindent megvesznek,hanem aki ért hozzá az jó lenne ha írna.
honda nsr 50 gyorsabb meg a yamaha tzr 50 is.
CSAK JAPÁNT!!
"És az mióta keeway?????Menny aludni.
Kit érdekel az öreg robogód,rám akartak brszéllni egy 5éves runnert,amibe bazidrága az alkatrész kényes és sok hibája volt.Tehát ugyanott voltam vele.Ehhez van 2éves garancia,és 70et visz alapbol."
most erre mit válaszoljak? leszarozod a jó motorját? a tes lószarodat kéne leszarozni, a te motoros talicskádat s.fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!