Autóeladást hogy oldják meg az emberek,30-ból hány komoly érdeklődő van?
Elképesztő, hogy mik vannak. Nem mondom ki, milyen népcsoport, de ezren írnak közülük, anélkül, hogy elolvasnák a hirdetés szövegét, az árának a feléért készpénzért vinnék el holnap. Persze üzembentartói. És nagyon nehezen lehet őket lerázni. Mégis hogy tud valaki eladni manapság az országban egy használt autót? Mennyire nézik hülyének az embert, hol van ennek a határa?
Elfáradtam.
Hiába írja bele, rengeteg idióta el sem olvassa. Telefonról neteznek, látja az árat, fotókat, és már hívja.
És alkudozik mérhetetlenül pofátlan módon.
Minap is az okmányirodában egy retek volt előttem a gépjármű ügyintézésnél, volt nála vagy 10 forgalmi. Már azt hittem, elküldöm a k. anyjába, annyi ideig volt ott. Kis retek bizniszelő majom.
Mostani autóm is egy II kerületi nőé volt sokáig, de megvette egy kanibál, az úgy lelakta, hogy kb 2 hétig takarítottam a belsejét. Mondjuk nem is kért érte sokat.
Én inkább bontóba vinném, vagy kiírnám, hogy c-nek nem eladó (ide ügye nem lehet leírni , de hahura igen).
Pont ezen gondolkodtunk Apuval, van egy fölösleges autónak és, hogy bontó vagy eladás és én bontót javaslok. Kicserélni a fő alkatrészeket aztán jön vissza, hogy "rossz te rasszista". Bár megegyeztünk, hogy bevásárló kocsinak jó lesz.. inkább megtartjuk, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!