Miért jár a rendőautó mcdriveba?
Figyelt kérdés
Voltam mekizni reggel és nagyon furcsát láttam. Rendőrautó volt a sorban, aztán kinyúlt a keze kártyával fizetni és elvette az ennivalót. Ez hogy lehetséges hogy a rendőr munkaidőben mekizni megy? Ez nagyon fura... láttam már amúgy tanulóautót meg taxit is régebben.
Ez mi?
2019. dec. 5. 14:30
21/23 anonim válasza:
És a kérdezőnek is van szavazati joga. PFFFFF
22/23 anonim válasza:
“Kinyúlt a keze kártyával fizetni” szar lehet kinyúlt kézzel élni😟 és még éhes is... borzasztó
23/23 anonim válasza:
Mégis hogy képzeled el, csak tinik ehetnek a mekiben vagy mi? 😃 A rendőr is ugyanolyan ember, mint bárki. Pont azért mennek oda, mert ki sem kell szállni csak adják a kaját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!