Használható méretű összkerekes, akár ingázó akár SUV 3 millió alatt?
Vidéken élek, és a bekötő úton a napi célomig oda-vissza közel 35km-t tudok spórolni, ami földes, helyenként egyenetlen és hát télen lépésben haladok a jelenlegivel sokszor illetve kicsit a biztonság felé nyitnék még alapjáraton.
2010-es honda CR_V 2.2 CTDI-re gondoltam, ahogy néztem reálisan tágas.
Elvileg gyerekbetegségek kezelve az előző generációból, ahogy olvasom szeretik ezt a motort is
Vagy valaki ismer más alternatívát?
Nem terepjárót keresek, hanem valami nagyobb hasmagasságú autót, összkerekeset tágasat, ami azért megbízható és ingázni is használható.
nem konkrét földesút, csak néhol föld néhol pont a kanyarban vált betonról földre és van hol rossz minőségű.
Amolyan : Ha tudod hogy mennyivel mehetsz és az úton hol kell menned akkor nem gond, csak télen azért a jelenlegi kisautómmal a könnyű kocsi+elsőkerék hajtás már sokkal figyelősebb, mint (szerintem) egy összkerék.
Igazából emiatt nem vennék még SUV-ot, csak már a munka miatt és a család miatt is gondolkodóba ejt egy nagyobb és biztonságosabb autó, mint a kis 1.2 fabia, tény megbízható kis autó volt de már nem praktikus.
Praktikusabbnak hangzik egy tágasabb összkerekes, talán kissé magasabb hasmagasságú autó.
Laikusként a CR-V tűnt számomra kapóra jövő opciónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!