E-titanban tanulok kreszvizsgára és azt írja, hogy 60 órát lehet lehet összesen tanulni és 90 napot. Én a 60 órából 59-et már felhasználtam, viszont még 63 napom. Mi a helyzet ilyenkor, ha felhasználtam majdnem az összes órát, de napom még sok van?
Húha. Én is e-titánon tanultam, összesen 20 óra alatt megvolt. 60 óra alatt simán meg kellett volna tudnod tanulni.
Vegyél egy kresz könyvet, de én a helyedben befizetnék tantermi órákra, ha 60 óra alatt nem tudtad megtanulni önállóan.
Én 12 órát kaptam, 8,5 órát játszottam le, 73 pontot írtam élesben.
Mindig próba vizsgát csináltam, addig,amíg nem lett hibátlan többször egymás után.. 60 óra alatt egy bundáskenyér is megtanulja a kreszt, főlen e-titánnal
Ha benyalod a kérdéseket és válaszokat, akkor már jó vagy, merz vizsgán ugyan ezek a kérdések lesznek a tesztben. Én sem hittem el, akkor láttam.
7,5 perc alatt válaszoltam meg az 55 kérdést, szoval ebből látszik, e-titánnal a legjobb felkészülni
Ha ennyi idő alatt nem tanultad meg, már nem is fogod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!