Sok ismerősöm azt mondja, hogy "jaj, 100 000 fölött ne vegyél autót", de szerintem ha karban volt tartva, akkor ez nem annyira lényeges. Amin meg nem ennyi van, az nagy valószínűséggel tekert. Vagy nekik van igazuk?
2019. dec. 3. 19:52
1/8 anonim válasza:
Nincs igazuk, tudatlanok, és még ráadásul az észt is osztják.
2019. dec. 3. 19:54
2/8 anonim válasza:
Az még attól lehet nagyon is jó annyi km ha van benne.
Az üzemeltetés , karbantartástól függ hogy milyen állapotban van.
2019. dec. 3. 19:57
3/8 anonim válasza:
Sok ismerősöd meglepődne, hogy mennyi km van az autójában.
Kérdezd meg tőlük nem fura, hogy a 2002-es autókban van 200.000 körül átlagban, a 2012 autókban meg 150.000 körül?
Értelmes ember amúgy állapotot vesz, nem km-t
2019. dec. 3. 20:05
4/8 anonim válasza:
2002-es Mk3 Mondeo 435xxx km-el teljesen jó volt. Állapotot veszünk. Ha van valami típushibája a kocsinak (pl.: hengerfejtömítés átszakad x kilométer után) és azt a tulaj cserélte és tudja igazolni az meg ajándék.
2019. dec. 3. 21:22
5/8 anonim válasza:
Hacsak nem egy rovid tavokra hasznalt varosi kisauto, szerintem nem sok, sot eleg realis vagy inkabb keves. Nalunk az egyik auto pont 2006-os, nemreg haladtuk meg a 215000 km-t. Ugy erzem elegge karban volt tarva, legalabbis amikor kellett valami, az eddig megvolt, viszont szerintem ami a gond mar egy ennyi idos autonal az, hogy akarmilyen karbantartas mellett is mar tobbet es tobbet fog kelleni kolteni ra. Szemely szerint en ha megtehetnem a kor miatt nem vennek mar ilyen autot, nem a kilometerek miatt.
2019. dec. 3. 22:21
6/8 anonim válasza:
Az ilyen felfogás miatt tekergetik vissza a km órákat.
50e km alatt is szét lehet hajtani egy autót.
2019. dec. 4. 08:14
7/8 D. Brasco válasza:
Ez a km óra álláson való szarakodás a magyar nép halála....kivamcsi vagyok hány generácionak kell még felnőnie ebben az országban mire rájönnek,hogy nem km-et veszünk hanem állapotot.....meg aki dizel A6-ot passat-ot stb vesz annak valoszinüleg nem arra kell az autó hogy évi 6000km-et menjen vele........de hát mint tudjuk amig van lószar addig van veréb is.....tehát amíg a magyar emberbek az az igénye,hogy az összkm allas még egy huszon éves kocsinál is maximum 6számjegyű legyen es az is maximum 1-essel kezdődjön,de a legjobb ha csak 5 számjegyű......mindegy hogy tudat alatt amúgy vágja hogy kb 1milliorol lett visszatekreve az óra......szóval amig ez az igenyszint addig lesz aki visszatekeri az órát és a lekotlott szétmállott belsős romokat is eladjak 80éves vak orvos házaspár esőt havarr sosem látott hétvégi templomba jaros autójaként
2019. dec. 4. 09:09
8/8 anonim válasza:
2003-as Audi a6 avant 2.5tdi V6 quattro sokak szerint nem jó ez a motor persze karban kell tartani meg olyat szabad venni amivel volt foglalkozva 17 éves voltam amikor meg lett jogsi után egyből akkor volt 450 ezer benne most 19 vagyok és 2 év alatt 480 ezer km-nél járunk eddig nekem nem volt vele gondom . Alap dolgokat időben kell meg csinálni és ennyi . Jaa rá adásul allroad azaz gyári “terep” verzió levegős futóművel igaz amióta nállam van a legalacsonyabb állasban van városban nem kell emelni jó ez így .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!