Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor robogóval megy az...

Amikor robogóval megy az ember a benzinkútra tankolni és mielőtt bemegy fizetni, köteles valahova eltolni a robogót, hogy tudjon a következő tankolni vagy maradhat a robogó a kútnál?

Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha fizetés előtt eltolod, nem segítesz senkinek, mert amíg nincs kifizetve, addig úgysem tud más tankolni. Kocsit is otthagyják, amíg nem fizetnek, nem állnak arrébb. Illetv eüres hely azt jelenti, hogy szabad a kút. Ha valaki beáll egy üres helyre, akkor arra számít, hogy tudja már használni a kutat. Nem feltétlenül fogja érteni, miért nem működik. Úgyhogy ezért sem ajánlatos addig elállni onna, mert lehet csak megszivatsz valakit véletlenül.
2019. dec. 3. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Én egyszer eltoltam ugyanezen okból a motoromat oldalra, de mikor kijöttem, akkor mondta a kutas, hogy nyugodtan menjek be máskor, fizessek, és utána toljam el a járgányt, mert az okozhat problémát, hogy a még villogó kúttól eltolom a motort. Azt is mondta, hogy mindenki ki tudja várni a sorát, ha autóval lennék, akkor se állnék el addig, míg nem fizettem.

Úgyhogy hagyd a kútnál, míg fizetsz.

2019. dec. 3. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

A fentieken túl félreértésre is okot adhat. Azt hihetik, fizetés nélkül akarsz elmenni. Persze, kiderül, hogy nem, amikor 1-2 perc múlva belépsz, de akkor már lehet riasztották a rendőröket. Nem biztos, de lehet. És mint írták, csak beállni tudnának, tankolni nem.

Egyébként arra van-e szabály, hogy ha az ember shoppingolni is akar, akkor mi van, de többször is láttam olyant, hogy negyed órát is bent tölt valaki. Kávézik, süteményt fogyaszt, és csak utána jön ki. Nem érzékeltem, hogy a személyzet izgatná magát, autósoktól sem.

Ez már jóindulat kérdése valóban.

2019. dec. 3. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. dec. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!