Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek részletre új autót?

Ti vennétek részletre új autót?

Figyelt kérdés

Amire futná az egy nagyon fapad verzió.

Konfigurálás után még másfél milla ráment.

Ti vennétek fel hitelt vagy inkább beérnétek a “fapaddal”?

2019. dec. 3. 10:45
1 2 3
 11/21 Tomcatters. ***** válasza:
Nem, hitelre semmit nem vennék 🙂
2019. dec. 3. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Én vettem is 3 éve, még 2 hónap és lejár a hitel. Nagyon alacsony volt a kamat, és fix, ezért mertem vállalni. 3,7 millióból 2 millió a hitel, 3 évre, havi nem egész 60 ezer.

A másfél millás extra nekem soknak tűnik, bár én is raktam vagy félmilliót még bele, na de nem másfelet. Mi kerül ennyibe?

Kia Ceed-et néztem anno én is, kombit, végül Dacia kombi lett belőle, ár-érték arányban szerintem jobb.

2019. dec. 3. 13:05
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Én összegyűjtögettem apránként akkora összeget, amiből tudtam olyan új autót venni, ami minden szempontból megfelel.

Addig jártam az öreg autómmal, amíg össze nem gyűlt a pénz. Hitelt semmiképp nem vettem volna fel. Ha nem lett volna az öreg autóm és mindenképp kellett volna egy, akkor inkább olcsóbb, pár éves használtat vettem volna.

2019. dec. 3. 14:08
 14/21 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
56%
Új autót sem, nemhogy hitelre...
2019. dec. 3. 14:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bevállalnám a hitelt, ha amúgy nem nulláznám le magam. Nálam a biztonsági tartalék kb 600 ezer...
2019. dec. 3. 15:37
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Kia ceed az egyik leolcsóbb kármű a kategóriájában, nézd meg a stonicot!
2019. dec. 3. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Vagy használtat, vagy fapadosat, de semmiféleképpen nem mennék bele részletbe.
2019. dec. 3. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem. Ésszerűen, fix kamatozással, 5% THM, és 4.5 milliós autó. Kb. a felét befizettem, a többi lízing.

Sokat pályázok, kellett a turbómotor, a csendes utastér, a kevesebb fogyasztás, és a nagyobb autó.

Persze, lehet egy 1.2-es, közel 20 éves autóval is napi 300 km-t lenyomni...

A megtakarításomból vehetnék 5 újat is, de pont ezért van a lízing hogy ne abból költsek. Így tudok mosógépet is venni, de ha bármi gond van akkor kifizetem egyben a kocsit.

Ha megteheted, van félretett pénz, akkor hajrá. Egyszer él az ember, legyen egy olyan autója amilyet akar. 1.5 millió forint hitel pedig semmi.

Itt mindenki úgy csinál mintha 30 milliós Q7-et akarnál venni... na az hülyeség. De egy pár milliós autóról van szó...

2019. dec. 3. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"Itt mindenki úgy csinál mintha 30 milliós Q7-et akarnál venni... na az hülyeség. De egy pár milliós autóról van szó..."

Tudod, sok embernek 1,5 millió forint az egy éves fizetése, vagy több éves megtakarítása...

"A megtakarításomból vehetnék 5 újat is, de pont ezért van a lízing hogy ne abból költsek. Így tudok mosógépet is venni, de ha bármi gond van akkor kifizetem egyben a kocsit."

Igazi világi baromság úgy lízingelni autót, hogy közben van likvid vagyonod újra.

2019. dec. 3. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#19 "Igazi világi baromság úgy lízingelni autót, hogy közben van likvid vagyonod újra."

Miért baromság, ha közben a megtakarítás is kamatozik? Így tovább csökkenti a lízing terheit, én is így csináltam. A havi kamatot simán kitermelte a megtakarítás, így megmaradt a tőkém, és a kocsi is szinte kamatmentes. Én nem kell egyben kiadni annyi pénzt sem.

Nem ördögtől való a hitel, persze minden eset egyedi, és sok körülményt kell vizsgálni, de nem célszerű élből elutasítani.

2019. dec. 4. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!